Merhabalar dün gece afyon emirdağ istikametine doğru giderken emirdağa 2 km kala bir köpeğe vurdum. Hızım 100-110 arasıydı. Üzerinden geçtim sola kırdım ama kurtaramadım.Olayın heycanı ile biraz daha gittikten sonra petrole çektim ve arabadan indim. Baktım arabanın altından 2 taraftan su akıtıyor damla damla. Plakamda düşmüştü. Jandarma geldi plakamı gittik geri bulduk köpeği bulduk zabıt tutturduk daha sonra kasko şirketini aradım ailem ve bana otel ayarladılar çekici ile arabayı Afyon Otogül Renault sersivine çektiler. Bizide kütahya yolunda otele yerleştirdiler. Bugünde pazar olduğu için eksper gelip bakmadı aradım yarın bakacakmıs. Bana radyatör delinmiş dediler benzinlikteyken. Sağ sis farımda kırılmış içine geçmiş.Sizden ricam Afyonda bu serviste tanıdığı olan varsa benim işimi hızlandırma gibi imkanınız olursa çok memnun olurum. Annem ameliyatlı olduğundan dolayı çok korkuyorum. Olayın şokunu zaten hala atlatamadık.Nasıl yapacağız nasıl edeceğiz bilmiyorum. Lütfen yardım edin. Şimdiden Allah Razı Olsun.