Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fluence araçta yay fotolarına ihtiyacım var. Standart haline yay takılmış olanlar foto koyabilir mi? Hangi marka ile nasıl bir düşüş olmuş görmek istiyorum. yardımcı olursanız çok seviinirim
Arkadaşlar biraz değil bi hayli gezinerek görebildiğim tek araç EVR. Onda da zaten olan parçaları yapılan uygulamaları okudum.Herhangi bir jant takmadan daha çok düşüş yaşayan var mı bunu görmek için açtım konuyu. H&R eibach gibi markalarda nası düşüş olmuş diye merak ettim. Yine de tesekkürler semih
Arkadaşlar biraz değil bi hayli gezinerek görebildiğim tek araç EVR. Onda da zaten olan parçaları yapılan uygulamaları okudum.Herhangi bir jant takmadan daha çok düşüş yaşayan var mı bunu görmek için açtım konuyu. H&R eibach gibi markalarda nası düşüş olmuş diye merak ettim. Yine de tesekkürler semih
Ve son olarak lütfen konuları detaylı inceleyiniz. kafanızdaki soru işaretlerinin cevapları fazlasıyla var konularda.. Direk konu acmamaya özen gösterelim bence.
Örneğin basık Fluencemi görmek istiyorsunuz buyrun :
Tekrar hatırlatmak istiyorum lütfen önce konuları inceleyiniz.. Tekrar hoşgeldiniz.Kendinizi tanıtınız [h=2]ÜYE TANITIMLARI[/h]
Aracınızı tanıtınız : [h=2]RFC ÜYE ARAÇLARI[/h]
Saygılar... Sevgiler...