Ağır bakım ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kortac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tüm arkadaşlara ilgi ve alakaların dan dolayı çok teşekkür ederim :bravo

Bence de trigeri değiştirmeniz faydanıza olacaktır. Bir önceki aracımda triger değişmemiş. Yolda 100 km/hız civarı ile giderken koptu. Hayatımın dramıdır. Allah kimsenin başına vermesin.

Evet arkadaşlar aracım bütün ağır bakımlarını itinalı bir şekilde yaptırdım Motor katgı yağına kadar ;) Ve yaptırmakta nekadar doğru yaptığımı aracın motor , triğer kayışı mazot filitresine vb.. baktığımda daha net anladım Daha ciddi doğacak masraflardan rabbim korumuş o derece Bu konu içinde desteklerini esirğemeyen tüm arkadaşlara yeniden teşekkür ederim :bravo

bakımınız hayırlı olsun nice kazasız belasız kilometrelere :eyv

hayırlı olsun, tedbirli olmak iyidir. 3 ay önce 4. yıl ağır bakımı bende yaptırdım, orjinal parçalar kullanlılarak 730 tl ödedim özel servise. triger seti, alternatör kayışı ve gergisi, fren hidroliği, antifriz sıvısı, motor yağı, tüm filtreler değişti. mazot filtresi hariç

Son düzenleme:
hayırlı olsun, tedbirli olmak iyidir. 3 ay önce 4. yıl ağır bakımı bende yaptırdım, orjinal parçalar kullanlılarak 770 tl ödedim özel servise. triger seti, alternatör kayışı ve gergisi, fren hidroliği, antifriz sıvısı, motor yağı, tüm filtreler değişti. mazot filtresi hariç

Teşekür ederim benimde 680 tl tuttu A dan Z ye orjinal parçalar kulanıldı sadece yazmış olduğunuz alternatör kayışı ve gergisi değişilmedi gerek duyulmadı sanırım lakin size ek olarak mazot filtresi değişti ve motor içinde ayrıca katkı kulanıldı... Servisin 1400 tl fiyat çekmesinide ayrıca yazayım..

En iyisini yapmışsın hocam..500-1000 tl'lik masraftan kaçıp 8000-10000 tl'lik masraf riskinden kurtulmuş oldun..Allah kaza bela vermesin inşaAllah..

Sent from my iPhone using Tapatalk

En iyisini yapmışsın hocam..500-1000 tl'lik masraftan kaçıp 8000-10000 tl'lik masraf riskinden kurtulmuş oldun..Allah kaza bela vermesin inşaAllah..

Sent from my iPhone using Tapatalk

ALLAH Razı olsun cümlemiz kazasız belasız kulanmak nasip olsun inşallah.

arkadaşlar merhaba

merak ettim hazır bakım konusu bilen varsa birşey sormak istyorum 2013 ve üzeri modellerde yeni kasalarda triger kayışımı var yoksa zincir mi?? internet sitesinde yeni nesil zincir yazılmış ve görseli var fakat bu acaba 2015 modelleremi yapıldı???

arkadaşlar merhaba

merak ettim hazır bakım konusu bilen varsa birşey sormak istyorum 2013 ve üzeri modellerde yeni kasalarda triger kayışımı var yoksa zincir mi?? internet sitesinde yeni nesil zincir yazılmış ve görseli var fakat bu acaba 2015 modelleremi yapıldı???

bildiğim kadarıyla zincir 1.6 dizelde var. 1.5 dizel ve 1.6 benzinli kayışlı

Geri