6 Ağu 2012 #1 Görkem Bilgi Girilmemiş Tavuk mu yumurtadan; yumurta mı tavuktan çıkar? diye sormuşlar işte son durum ortada... hehehehe Son düzenleme: 6 Ağu 2012
6 Ağu 2012 #3 Kerem Mert Kerem Mert BERBER, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Şub 2012 Mesajlar 663 Tepkime puanı 0 Puanları 0 bilalrx' Alıntı: vay be, aşiret gibi olmuşlar.... Genişletmek için tıkla ... Bilal abi bunlar bizi öldürmesin abi karşılarında bari önümüzü ilikleyelimde nolur nolmaz tavuk bunlar sağ solu belli olmayan cinslerden
bilalrx' Alıntı: vay be, aşiret gibi olmuşlar.... Genişletmek için tıkla ... Bilal abi bunlar bizi öldürmesin abi karşılarında bari önümüzü ilikleyelimde nolur nolmaz tavuk bunlar sağ solu belli olmayan cinslerden
6 Ağu 2012 #4 EseR Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Tem 2012 Mesajlar 220 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Çete mübarek sülalece çıkmışlar
6 Ağu 2012 #5 *Renault9 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Eki 2010 Mesajlar 8,212 Tepkime puanı 227 Puanları 63 Yaş 35 hehe İbiklioğlu aşireti hehe
6 Ağu 2012 #6 C.Kaan Kaan ÖNTAN, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2011 Mesajlar 4,543 Tepkime puanı 123 Puanları 0 Adamlar Denemişler, Yani Kim Kimden Çıkar Diye Suçlamamak Lazım hehe
6 Ağu 2012 #7 Sühacan Süha TUTSOY, T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Ağu 2011 Mesajlar 1,053 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 34 siz daha kim kimden çıkar diye düşünün adamlar çoğalmaya bakıyor
6 Ağu 2012 Konuyu Başlatan #8 bilalrx Bilgi Girilmemiş sağlam iki tilki bi sansar salacan bunlara, bak şenliğe... cenker
6 Ağu 2012 #9 Kerem Mert Kerem Mert BERBER, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Şub 2012 Mesajlar 663 Tepkime puanı 0 Puanları 0 bilalrx' Alıntı: sağlam iki tilki bi sansar salacan bunlara, bak şenliğe... cenker Genişletmek için tıkla ... Benim köydeki 15 tavuğu her akşam 1 tane tane tane alıyodu ben farkettim bunu son gece aldım silahı vurdum hayvanı,sonra gömdüm
bilalrx' Alıntı: sağlam iki tilki bi sansar salacan bunlara, bak şenliğe... cenker Genişletmek için tıkla ... Benim köydeki 15 tavuğu her akşam 1 tane tane tane alıyodu ben farkettim bunu son gece aldım silahı vurdum hayvanı,sonra gömdüm
6 Ağu 2012 Konuyu Başlatan #10 bilalrx Bilgi Girilmemiş Kerem Mert' Alıntı: Benim köydeki 15 tavuğu her akşam 1 tane tane tane alıyodu ben farkettim bunu son gece aldım silahı vurdum hayvanı,sonra gömdüm Genişletmek için tıkla ... İzmit avcılar klubü üyesımısın Keremcan... hemde tek atışta vurmuşundur sen.... cenker
Kerem Mert' Alıntı: Benim köydeki 15 tavuğu her akşam 1 tane tane tane alıyodu ben farkettim bunu son gece aldım silahı vurdum hayvanı,sonra gömdüm Genişletmek için tıkla ... İzmit avcılar klubü üyesımısın Keremcan... hemde tek atışta vurmuşundur sen.... cenker