Airbagleri açılmış Megane 2.0 :)

*Gökhan42

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Renault Megane 2.0 RXT Model 8.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 114974278

[h=1]Demekki açılıyormuş :) ama Tam çıkmamısmı yoksa kazadan sonra toplanmısmı airbagler bilmem[/h]

114974278mb5.jpg

demekki açılıyormuş:)

toplanmış :D

görüntü leş :D

Biraz daha ucuza alınıp parça parça satılsa parasını çıkartır :aytuğ Vites topuzu bile orjinal geçen aradım bulamadım orjinal vites topuzu :aytuğ

Pek hasar yok gibi boşuna açılmış hava yastıkları :) Eski aracımızda şöyle bi kaza geçirdim açılmadı hava yastıkları. Sorduğumda emniyet kemeri takılı olmadığı için açılmamıştır dediler :) (Doğrusu açılmadığına sevinmiştim hava yastığı çok para) qw

IGrhYlk.webp

Biraz daha ucuza alınıp parça parça satılsa parasını çıkartır :aytuğ Vites topuzu bile orjinal geçen aradım bulamadım orjinal vites topuzu :aytuğ

Pek hasar yok gibi boşuna açılmış hava yastıkları :) Eski aracımızda şöyle bi kaza geçirdim açılmadı hava yastıkları. Sorduğumda emniyet kemeri takılı olmadığı için açılmamıştır dediler :) (Doğrusu açılmadığına sevinmiştim hava yastığı çok para) qw

IGrhYlk.webp
adamım hva yastıkları pahalıysa Sana r9 -R11-R12- r19'un Airbagsız modellerini önerebilirim hihi

o resim fake:D, airbag açılmış gibi gördüğünüz şeyler şeker çuvalı :D

o resim fake:D, airbag açılmış gibi gördüğünüz şeyler şeker çuvalı :D

Ne Alakası Var Gördüğünüz Üzere Direksiyo'nun Kumaşına Kadar Yırtılmış Açmış İşte Airbagleri qw

Sarkan aırbaglerı toplamıslar. Normal

Geri