Aksilikler peşimde

Kadir Salim

T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Dün yakıt almaya gittim . O sırada dedim birde arabayı yıkayım . Yıkadım sildim her şey normal .
Okula giderken farları yakmıştım , bir de ne göreyim farları yakınca silecekleri çalıştı .
Sorunu bulduk rölenin bağlantısı gevşemiş . Yanımda alet edavat yoktu bugün cumadan sonra yaptım .
( Farlar yaktığımda sileceğin çalışması , silecek suyu motorundan oluyormuş )

İşte aksilik burada başlıyor .
Far kapağını sökmüştüm , amortisörün üzerine koydum . Rolenin bağlantısnı yaptıktan sonra kaputu kapatmaya çalıştım .
Kaput 1 , 2 derken kapanmadı , 3 denemede kapandı .

Amortisörün üzerinde ki unuttuğum kapak kaputa çarpınca , kaputta 5cm2 çatlak oluştu .

5cm2 çatlak nasıl onarılır ? Kaportacılar uğraşır mı ?
Küçük çaplı bir tamirle gider mi ? ( Umarım çok büyük boyarım diye tutturmazlar :( )

Okula gidiyim geleyim çatlağın fotoğrafını atarım :(

Gitti güzelim arabam . Ben çok değer veririm kaportaya :(

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun Kadir. Sanırım parça olarak boyuyorlar. Çünkü benim arabada da ön tarafta parça olarak boyandığı belli olan bir yer var. Bende nazarlık olsun diye dokunmuyorum ama içim içimi de yiyor bu arada. Çok gözüme batıyor çoook.

1414782_10201322190474541_768243779_n.jpg

Buyrun fotğraf aslında bu kadar büyük değil . Telefonla yakından çektim .

Zimpara macun yapilip tesviye yapilip parca boya ile cozulur gibi duruyor..ama kaputta yamuklukta var gibi once kaportaci duzleyecek taslayacak sonrasi boyacinin isi..

çok geçmiş olsun farları yaktıgında sılecek calsıması benımde basıma gelmıstı bılıyosun cok sınır bozucuu:sinirli

geçmiş olsun abi. kaputta yamulma var gibi :(

Geçmiş olsun

kankacım geçmiş olsun sıpatula ile girişcek macun boya bitti gitti

Geçmiş olsun...Umarım fazla masraf çıkmaz...

Geri