Renault araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/JNd6g64cBVo65BaOkKvczx
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dediğiniz gibi kaçak kontrolü vede işlem yapmadan önce tüm kapıları kapalı ve tahminen 10dk bekleyip sadece eksi kutup sökmek zarar verir mi dijital ve elektroniğe
Sadece eksi kutup başını sökmek genelde sorun çıkarmaz, arıza vermez. Ama yeni nesil araçlarda bazı hafıza ayarları sıfırlanabilir, o kadar. Çalışır haldeyken sökmemeye dikkat edin.