Aldığım yakıtı gösterge göstermiyor! yardım lütfen!

selamlar ben 2004 megan 1.6 extreme kullanıcısıyım. Kart üzerinde iken lpg ve benzin i fulledim. 2-3 gün boyunca bir sorunda yoktu fakat bir anda service ışığı ile beraber benzin göstergesi sıralandı ve ışığı yandı. Test mode yapıp göstergeleri sifirlayinca düzeldi ama 1-2 dk sonra tekrar aynı sorun. Sonra sayenizde edindiğim bilgi ile bu sabah kartı cikarip 10 tl lik benzin aldım sorun gitti derken gene çıktı. Bu seferde kontak kapatıp açınca düzeliyor fakat bir kaç dk sonra tekrar aynı sorun.
aracinizi bilgisayara bağlayip diagnostik yapmak gerekiyor ariza kaynagini görmemiz lazim inanlar cotech

Aracı aldığımda şamandıra da bir sorun vardı zaten ful dolu olmasına rağmen 3/4 gösteriyordu en fazla ama böyle bir sorun yoktu şimdi service ışığı ile beraber yakıtın bittiğini gösteriyor fakat herhangi bir ikaz sesi gelmiyor. bu arada ciaza bağlattım şamandıra devre arızadı ve mini yakıt bilgisi diye iki arıza gösterdi bilginiz varmı acaba

arkadaşlar geçende ışık yandı ilk benzinlikten 30 tl lik benzin aldım benzin göstergesi ibresi yerinden oynamadı bu günde 40 tl lik aldım tam en alta dayanmıştı benzin ibresi yerinden mm oynamadı:s miktar az oynatmaz demeyin bozulmadan 50 tl lik koydurunca neredeyse yarım depo gibi görünüyor...böle bir arıza yaşayan varmı? Aracı salladım gaz verdim tekrar tekrar açtım kapadım şamandıra takılmıştır diye yine oynamadı...benzin koymadılarmı diyecem fiş verdiler gözümün önünde koydular... Bilgisi olan var ve benimle paylaşırsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...
merheabalar kontak acikken yakit alindiginda bu durum olusabiliyor tl olarak değilde 15 lt.ve ustu yakit alimlarinda duzelebilir veya servise getirip bilgisayarda resetletmeniz gerekir inanlar cotech

aracı aldığımda şamandıra da bir sorun vardı zaten ful dolu olmasına rağmen 3/4 gösteriyordu en fazla ama böyle bir sorun yoktu şimdi service ışığı ile beraber yakıtın bittiğini gösteriyor fakat herhangi bir ikaz sesi gelmiyor. Bu arada ciaza bağlattım şamandıra devre arızadı ve mini yakıt bilgisi diye iki arıza gösterdi bilginiz varmı acaba
devre arizasi veriyorsa gösterge şamandira arasi cihazla kontrol edilip kisa veya acik devre aranir ve onarilir inanlar cotech

merhaba depomu doldurup 265 km yaptıkdan sonra tekrar doldurdum.50 tl yakıt aldı.araca bindiğimde gösterge aynen yerinde duruyordu.pompaya tekrar yanaştım.18 tlden sonra taşmaya başladı. şu anda ibre talılı kaldığı yerden itibaren aşağıya doğru yaptığım yola göre düşüyor.garip olan yakıt aldığmda depoyu dolu göstermemesi.ayrıca yakıt alırken stopdan aracı durdurup kartı çıkarmıyordum.
yorum yapacak arkadaşlardan cevap bekliyorum.

merhaba depomu doldurup 265 km yaptıkdan sonra tekrar doldurdum.50 tl yakıt aldı.araca bindiğimde gösterge aynen yerinde duruyordu.pompaya tekrar yanaştım.18 tlden sonra taşmaya başladı. şu anda ibre talılı kaldığı yerden itibaren aşağıya doğru yaptığım yola göre düşüyor.garip olan yakıt aldığmda depoyu dolu göstermemesi.ayrıca yakıt alırken stopdan aracı durdurup kartı çıkarmıyordum.
yorum yapacak arkadaşlardan cevap bekliyorum.

Yakıt Alırken Stop Edip Kartı Çıkarın Bir Daha Böyle Sıkıntınız Olmaz...

Geri