Alkolllü sürücü Park halindeki aracıma çarptı !!

mahonigumus

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Cumartesi akşam saat 19:00 civarlarında park halindeki aracıma alkollü bi vatandaş carptı ve kaçmaya kalkıştı 500 mt ilerde yakaladık polis falan çağırdık adam zil zurna sarhoş tabi rapor falan tutuldu 193 promül alkollü olduğu belirlendi 800 tl ceza yedi. Benim asıl merak ettiğim çarpan aracın sigortası benim hasarı karşılar mı? alkollü olduğu için karşılamaz diyenler oldu. yoksa adamın ödeyecek durumu pek yok gibi görünüyor.:asabi

Kesinlikle karşılar o konuda şüphe olması ayrıca karşı taraf birde alkollü sonuçta

8 de 8 kusurlu üste alkollü aracı yeniletirsin ;) :eyv

Alkollü ise karşılamaz diye biliyorum. Ama cebinden karşılamak zorunda.

senin hasarını karşılar. onunkine karışmaz.

Geçmiş olsun, alkollü sürücünün kendi hasarını ne kasko karşılar ne başka şey, senin hasarını karşılarlar neticede adama alkolü sen içirmedin...

teşekürler arkadaşlar benim için tek sorun adamın sigortası karşılasın yeter yoksa çarpan adam dımdızlağın teki :D

Karşılar merak etmeyin... Birtek ehliyet tespit edilemezse karşılamaz. Ve size çarpan 1.00 promil ustu ise hem ehliyeti alınacak polis işlem yaptıysa hemde dediğiniz gibi ceza yiyecek. Eğer ters bir sorun olursa dava ile herhalukarda alırsınız . Oyle yada boyle odeyecek. Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun, Allahım telefisi olmayan sıkıntılar göstermesin.:eyv

geçmiş olsun kardeş. .karsilayacagini herkes söylemiş zaten..polis cagirmadan bi kenarda bir güzel pataklasaydin hergeleyi...böyle dangalaklain hakkı budur çünkü

Geri