• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

Allah'a Şükürler Olsun Efsane Yine Yollarda

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
nbru8.jpg

qwqwqwqwqw

Bilen bilir bendeki Flash hastalığınıroadfoxGözüm gibi baktığım GF'yi sattığımdada ne kadar üzüldüğümü:(Sonrasındada felek vurdukça vurdu :aytuğ ama yılmadım yıkılmadım :slc Allah'a çok şükür ona bugün tekrar kavuştumqwepeydir yok onumu alayım bunumu derken denemek için gazına dokunduğum hiç bir makina tat vermedi:pislikbugün öyle tesadüf buldum hemde en sevdiğim renklerinden fırtına mavisiqw(hoş resimlerde leşş to leşş belli olmuyor:))100 km kadar test ettim uçuyor yavruqwe ufağı tefeği çıkacaktır elbette oda nasip kısmet kısacası çoook mutluyum dostlar:tony

Kuş avcısı yine yeniden yollarda:aytuğ

nbs8v.jpg

Vay hayırlı olsun Kerem abi Allah bi daha yokluğunu göstermesin :)

Hayırlı uğurlu olsun abi,kazasız belasız inş.
Darısı olmayanların başınaaaa qw1

Hayırlı olsun Kerem Başkan,kazasız belasız günlerde kullanmanı dilerim...:eyv

Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. İstediğiniz arabaya kavuştuğunuza sevindim.:eyv

Hayırlı olsun.
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hayırlı olsun Kerem abi kazasız belasız kullan :eyv

Sonunda :) Abi Nelerden Geldik Gittik Sen Onu Dedin Ben Bunu En Sonunda Senlik Bir Araç Almışsın, Allah Kaza Bela Vermeden Binmeyi Nasip Eylesin Abim :eyv

Allah gönlüne göre versin Kerem kardeşim. Kazasız, belasız ve cezasız güleee güleee bin inşallah.qw

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

Geri