Allah'ın İzniyle Kredimiz Sona Erdi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan anlyldrm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

anlyldrm

Anıl YILDIRIM, T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle herkese Hayırlı Cumalar dilerim:). 2012 senesinin Haziran ayında aldığımız Kangoo'muzun son kredi taksitini dün yatırmış bulunuyoruz. Artık araç tamamen bizim:). Bu güzel anı sizlerle paylaşmak istedim. Allah herkese hayırlısıyla borç bitirmeyi nasip etsin. Herkese iyi forumlar dilerim.:eyvreno

Geçmiş olsun, Allah kazasız, belasız ve arızasız sürüşler nasip etsin.:eyv

• Beğen
Tepkiler: anlyldrm
Hadi hayirlisi ALLAH KAZA BELA vermesin , daha iyilerini nasip etsin :eyv :eyv

geçmiş olsun ,

Çok sevindim kardeşim allah kredi çektirmeyecek durumları hepimize nasip etsin gözün aydın burdan :eyv

Çok güzel bir haber darısı borcu devam edenlere ;)

Hayirli olsun hocam darisi basimiza :( daha 29 taksit var erkenden odemek nasip olsun bize de insAllah

Geçmiş olsun kardeşim. Artık size ait olan aracı güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin.

Hadi hayirlisi ALLAH KAZA BELA vermesin , daha iyilerini nasip etsin :eyv :eyv

Çok sevindim kardeşim allah kredi çektirmeyecek durumları hepimize nasip etsin gözün aydın burdan :eyv

Çok güzel bir haber darısı borcu devam edenlere ;)

Hayirli olsun hocam darisi basimiza :( daha 29 taksit var erkenden odemek nasip olsun bize de insAllah

Geçmiş olsun kardeşim. Artık size ait olan aracı güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin.

Abilerim hepinize iyi dilekleriniz için ben ve ailem adına çok teşekkür ederim. Çok sağolun. Darısı borcu devam edenlerin başına... Allah yardımcınız olsun borçlarınızı hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin.:)

Geri