Amortisör için yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan laguna60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

laguna60

Kadir ÇAKIR,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
aracımın ön amortisörleri patlamış dedim değiştireyim 4 lü takım olarak.bizim araçlarda orjinal olarak önler yağlı arkalar gazlı oluyor.(benim bildiğim) servisi aradım bu bilgiyi teyit etmek için ama şaşırdım çünkü onlar bile net bir bilgi veremediler(hayret).monroe amortisör takmak istiyorum netden araştırdım önler yağlı arkalar gazlı veya tamamı gazlı olarak var.sizce gazlımı amotisörmü yumuşak olur yağlımı?biraz yumuşak bir süspansiyon olsun istiyorum.bana bu konuda yardımcı olabilirseni sevinirim.

allah kolaylık versin. amortsör işi gerçekten akıl alır.

yağlıların daha yumuşak olduğunu duymuştum ama bilgisi olan arkadaşlar daha detaylı bilgi vereceklerdir.

yağlıların daha yumuşak olduğunu duymuştum ama bilgisi olan arkadaşlar daha detaylı bilgi vereceklerdir.
bende öyle duydum ama monroe satan bir site ile görüştüm ama onlarda gazlısı yumuşak olur dediler kafam karıştı.

satıcılara bakarsak işimiz zor :) onlar mallarını satabilmek için herşeyi söyleyebilirler. yinede iyi bilen birisine sorman lazım.

satıcılara bakarsak işimiz zor :) onlar mallarını satabilmek için herşeyi söyleyebilirler. yinede iyi bilen birisine sorman lazım.
bende o yüzden RFC ye soruyorum.olmadı deneme yanılma yöntemi ile yapacaz işimizi

Mustafa abiye para lazımdı, iyi olur abi bu aralar 4 amortisör değişimi :eyv :) önlerin ikisi birden mi patladı abi?

bence fazla yumuşatma amortisörlerini. yol tutuştan ödün verirsin.

bende kullananlardan yağlıların yumuşak olduğunu duymuştum :eyv

Mustafa abiye para lazımdı, iyi olur abi bu aralar 4 amortisör değişimi :eyv :) önlerin ikisi birden mi patladı abi?
​ön sağ patlak sol tarafta boşluk vermeye başlamış arkalarda bonus dan değişim olacak Mustafa

Geri