Ampül Tavsiyesi ?

ugurcan52

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar
Modus'a xenon düşünüyordum fakat daha düşünce halinde bile okuduklarımdan baş ağrısı yaptığını anladım ve osram yada philips in kaliteli ampullerınden taktırmayı dusunuyorum . Bunlar uzun omurlumu ve aydınlatma ve beyazlık durumu hakkında bılgınız varmı ? Omru benım ıcın onemlı malum ampul degısımı cın komple tampon ındırıyoruz :mad:

phılıps son derece kaliteli bi xenondur balasları ve ampulleri dayanıklı ama mtech te kaliteli bi üründür tecrübeyle sabittir...

Xenon olarak degıld dırek halojen ampum olarak dusunuyorum osram ve philipsin

2 yıldır Osram HyperWhite kullanıyorum aydınlatması ve beyazlığı çok hoş görünüyor ayrıca xenon gibi karşıdakinin gözünü kör etmiyor. ben çok beğeniyorum tavsiye ederim. ben almadan önce Philips de tavsiye edenler olmuştu ama osram'ı tercih ettim. çifti Praktiker'de 40 veya 45 TL fiyatı da güzel. Cool blue ile karıştırıp yanlış alma. o nasıl bilmiyorum ama ben mavi ışığı sevmiyorum. Bir de hyper white Almanya'da üretiliyor cool blue Çin'de öyle bir artısı da var.

Son düzenleme:
Philips xenona en yakın beyaz ampul ve uzun ömürlü kesinlikle öneririm ama bu beyaz ampullerin kötü sorunu yağmurlu havalarda aydınlatma düşüyor..

2 yıldır Osram HyperWhite kullanıyorum aydınlatması ve beyazlığı çok hoş görünüyor ayrıca xenon gibi karşıdakinin gözünü kör etmiyor. ben çok beğeniyorum tavsiye ederim. ben almadan önce Philips de tavsiye edenler olmuştu ama osram'ı tercih ettim. çifti Praktiker'de 40 veya 45 TL fiyatı da güzel. Cool blue ile karıştırıp yanlış alma. o nasıl bilmiyorum ama ben mavi ışığı sevmiyorum. Bir de hyper white Almanya'da üretiliyor cool blue Çin'de öyle bir artısı da var.
Dostum ben uzun yol yapan birisiyim ve her türlü hava koşuluyla karşılaşıyoruz. Cool Blue'nun yeni serisi de yağmurlu havada işe yaramıyor diyorlar. Bu nasıl peki ?.
Islak, siyah-yeni asfaltta yol görünüşü önemli.

Xenonda yağmurda sıkıntı yapıyor dıyolar ama bunun xenon kadar yapıcagını sanmam philipste osramda tavsıye etmişsiniz sağolun ama karar veremedım hımm Ayrıca fth001 arkadaşımız ne dıyıcek aydınlatmayı bakalım

Yanlış anlamısım ben kusura bakma
Ampul olarakta Osram nıght breaker tavsiye ederim tecrübeyle sabit ;)

Bende sislere vede farlara xenon takmayı düşünüyordum, iyi değilmi yani yağmurda felan ? :soru

Philips kullanmıştım uzun ömürlü ama yinede sen bilirsin ben philipsi öneriyorum..

Geri