Şimdi R5 Coupe...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

abi bende okula gitmiştim arabayla. gittiğimi unuttum yarı yola kadar yürüyerek geldim. sonra hatırladım arabayla geldiğimi. o yolu geri yürü. arabayı almayaheheAn itibari ile evime 500 m uzakta eve gelene kadar baya yürüdüm yanineyseki çok şükür pırıl pırıl duruyordu
![]()
![]()
abi bende okula gitmiştim arabayla. gittiğimi unuttum yarı yola kadar yürüyerek geldim. sonra hatırladım arabayla geldiğimi. o yolu geri yürü. arabayı almayahehe
Saat 01:37 Uyku yok uğraşcak yok. can sıkıntısından. yüzüme karşı küfür etmedikten sonra alınmam ben abiaynı yorumu tekrar yazmayayım şimdi![]()
ALLAH akıl fikir versin diyorum sadece hehe hehe hehe alınma sakın şurda şamata yapıyoruz
Saat 01:37 Uyku yok uğraşcak yok. can sıkıntısından. yüzüme karşı küfür etmedikten sonra alınmam ben abi![]()
Ev çocuğu nasıl oluyo abi yaküfürde neymiş bizi sokak çocuğumu zannettin yavvev çocuğuyum ben hehe hehe sabahlarız beraber sıkıntı yok
zaten yarın işe gitmicem doktora gideceğim rapor alıcam yatıştayız
çok şükür
![]()
Ev çocuğu nasıl oluyo abi yahepimiz erkek adamız küfür etmesinibilirz
abi hastamısın yoksa canınmı istemiyo ?
![]()