Anahtarsız Giriş Sistemi

motoru bilmiyorum ama kapılar için kumandadan kilit sistemini kullandığında eller serbest i kullanamıyorsun. bu durumda belki motoruda çalıştırmaz.

Anahtar cebinde veya çantanda olabilir,yeterki aracın içerisinde olsun,start butonuna bastığın zaman araç çalışır.
Araçtan ayrıldığın zaman kapılarını otomatik olarak kilitler.
Kapıları kapı kolu üzerindeki düğmeden açmışsan kapıyı kapatıp uzaklaştığında yine kilitler,anahtar üzerindeki düğmeden açmışsan otomatik olarak kilitlemez yine anahtar üzerinden kilitlemen gerekir...

Mustafa Abi Merhaba

Hatırlarsan Yalova'da eller serbset 'i devreye almıştık. Bir sorum olacak. Eller Serbest aktif değilken kartı yuvasına taktığımda tüm ışıklar yanıp sönüyordu ve araç çalışmaya hazır duruma geliyordu . Eller serbestte kartı takmıyorum fakat start 'a bastığımda ışıklar yanıpta sönmeden araç çalışmaya başlıyor . Bu sıkıntı yaratırmı ?Anahtarlı araçlarda yarım kontak deniyordu sanırım.

Saygılarımla,

Bu durumu hallettim. Frene basmadan start yapıldığında ışıklar yanıyor ve yarım kontak yapılmış oluyor.Frene basıncada araç çalışıyor :)

Bu durumu hallettim. Frene basmadan start yapıldığında ışıklar yanıyor ve yarım kontak yapılmış oluyor.Frene basıncada araç çalışıyor :)

Kesinlikle :) , bir diğeride kartı takıp çıkartmak birde sizin dediğiniz sadece start a basmak yarım kontaktır kartlı sistemde. :eyv

Arkadaşlar merhaba,
Geçen hafta 2014 model CLIO 1.5 DCI Icon paket bir araç aldım. Aracımı 1 haftadır kullanıyorum ve haddinden fazla memnunum çok şükür.
Fakat şöyle bir problemim var. Aracı aldığımda çalışan eller serbest özelliği 2 gündür şoför kapısında çalışmıyor. Anahtar cebimde olduğu halde yan kapı veya bagaj kapısını küçük siyah tuş ile açabiliyorum fakat şoför kapısını bastığımda açamıyorum .
Acaba bozuldu ve bana mı denk geldi veya sadece şoför kapısında ki özelliği kapatma gibi bir durum vardı da bilmeden onu mu aktif hale getirdim.
Bilen bir arkadaşın cevabına ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler

Arkadaslar merhaba,

24 mayısta arkadas yazmıs ama cevap veren olmamıs o konuya acıklık getireyim.Haftasonu benimde basıma geldi sürücü kapısından aracı acıp kapatamıyordum ama sag kapı ve bagajdan acıp kapatabiliyordum.Pazartesi hemen servise gittim ve araca hic bakmadan eller serbestin anteni bozulustur dendi ve hemen iceri alıp parcayı degistirdiler suanda problemsiz calısıyor. Maliyeti ise indirimle 145 Tl.

Arkadaşlar merhaba,
Geçen hafta 2014 model CLIO 1.5 DCI Icon paket bir araç aldım. Aracımı 1 haftadır kullanıyorum ve haddinden fazla memnunum çok şükür.
Fakat şöyle bir problemim var. Aracı aldığımda çalışan eller serbest özelliği 2 gündür şoför kapısında çalışmıyor. Anahtar cebimde olduğu halde yan kapı veya bagaj kapısını küçük siyah tuş ile açabiliyorum fakat şoför kapısını bastığımda açamıyorum .
Acaba bozuldu ve bana mı denk geldi veya sadece şoför kapısında ki özelliği kapatma gibi bir durum vardı da bilmeden onu mu aktif hale getirdim.
Bilen bir arkadaşın cevabına ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler

Merhaba, aynı sorun bende de var cvplayacak olan var mı sadece şoför kapısı açılmıyor neden illa ki servise mi gitmek gerek...

Kapı butonunda temassızlık vs olabilir.Servis haricinde bir çare gözükmüyor gibi.

Merhabalar herkese ben de 2015 fluence icon paket bulunuyor. Konu hakkında birşey sormak istiyorum.

Aracım normal zamanda anahtarsız kilit açıyordu (kapıkolundaki siyah butondan) Daha sonra birkaç deneme yapmak istedim kurcaladım. Anahtardan normal bir şekilde kapı açtım kapattım vs.
Şuan uzaklaşınca otomatik kapanma devre dışı kaldı. Ve yanına da gidince anahtardan basarak kapıları açmak zorundayım. Eski haline yani uzaklaşınca kapanması ve dışarıdaki küçük siyah butondan açılması ayarına nasıl getirebilirim?

Arkadaşlar bu konu üzerine bende bir soru sormak istiyorum;
bende aracımı yeni aldım özellilerini öğrenmeye çalışıyorum benim aracın kapılarını bu şekilde açamadım acaba bir arıza mı var yoksa bir yerden ayar mı yapmam gerekiyor.

Geri