Android Tablet Uygulaması

EmreKrlngc

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
15 Nis 2018
Mesajlar
14
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Aracımda double ekran teyp olmamasından rahatsız oluyordum. Fluence için double android teyp fiyatlarında araştırma yaptım maalesef ki uçuk rakamlar var. Bende elimdeki imkanlarla evde boş duran tableti arabaya uyarlayarak bu işi bir nebze çözmüş oldum.

https://eksiup.com/p/cq1700987hwv

https://eksiup.com/p/bq170110adwm

Henüz araç için tablet tutucu aparat almadığım için arabaya takamadım. Aparat aldığım zaman fotoğrafları ekleyeceğim
 
Elinize sağlık hocam. Bu tip uygulamalar var. Baya bir araştırdım fakat bana pek uygun gelmedi. Aracın orjinal teybi o kadar kötü ki hiçbir şekilde tatmin etmiyor. Eski aracım meganeda arcamys ses sistemi vardı o hakkaten buna göre baya kaliteliymis. Yaklaşık 2 ay önce navimex android multimedya 2gb olan modelden aldım paraya kıyıp ses kalitesi baya bir değişti. Fiyatlar döviz yüzünden biraz yüksek ama güzel oluyor tavsiye ederim. Montajinida kendim yaptım geri görüş kamerası dahil.
 
Elinize saÄŸlık hocam. Bu tip uygulamalar var. Baya bir araÅŸtırdım fakat bana pek uygun gelmedi. Aracın orjinal teybi o kadar kötü ki hiçbir ÅŸekilde tatmin etmiyor. Eski aracım meganeda arcamys ses sistemi vardı o hakkaten buna göre baya kaliteliymis. Yaklaşık 2 ay önce navimex android multimedya 2gb olan modelden aldım paraya kıyıp ses kalitesi baya bir deÄŸiÅŸti. Fiyatlar döviz yüzünden biraz yüksek ama güzel oluyor tavsiye ederim. Montajinida kendim yaptım geri görüÅŸ kamerası dahil.

Teşekkür ederim hocam sizinde elinize sağlık. Döviz kuru yüzünden böyle bir yöntemle az da olsa kendimizi tatmin ediyoruz. Ses kalitesi olarak hemfikiriz. Küçücük ekran yerine en azından tablet farklılık katıyor. Görüntü açısından iyi duruyor. İmkanım olduğu zaman bende tablet uygulaması yerine daha kaliteli bir sistem yaptırmayı düşünüyorum. Ses kalitesini bir nebze yükseltmek için component hoparlörler ve mini amfi ihtiyacı görür diye düşünüyorum
 
Güncelleme

T4udS5.jpg
wlm8Yf.jpg
[/IMG]
 
Gayet şık duruyor navigasyon çalıştımı geri hikaye zaten bilmediğin adress olunca büyük şehirde can kurtarır.
 
konuyu hortlatayım 2012 fluencem var ekranı saatlı kucuk olanlardan bır elime orcınal ekran gectı sadece ekran denedım soketlerı farklı bu ekran ıcın farklı tesısatmı gereklı yoksa arac uzerınde boyle bır tesısat vermıdır aldıgım kısı sok tak olayı ıle uyucagını soyledı ama uymadı
 
Görüş açısı ile ilgili problem oluyor mu?
 
Geri
Üst