Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar böle aceleci davrandığımı mazur görün diğer illerdeki arkadaşlar & abilerimiz buluşmalarını yapıyolar biz neden duruyoruz bizim onlardan ne eksiğimiz varhehe
Bugun Ordu dan Muhammet in gelme bahanesiyle turbede bulustuk. Onur abi, Evren Abi, Ayberk, Burak, Mert, Murat(bambam), Murat (prodrivesti), Kivanc turbedeydik. Ben az once eve geldim, digerleri oradaydi. Gorusmek isteyen arkadaslarla iletisime gecsin
Esasinda neredeyse her gun bir kacimiz gorusuyoruz ama sitede duyuru yapilmadigi icin gorusme olmuyor gibi bi izlenim oldu. Onur abi olmayinca boyle oldu valla
İyi yaptin abi Aradi konustuk, sunroof u arizaliymis ankasunroofa yonlendirdim. Hallettik, iyi kotu yardimimiz dokundu. 1 saat once de evine dogru ugurladik..
İyi yaptin abi Aradi konustuk, sunroof u arizaliymis ankasunroofa yonlendirdim. Hallettik, iyi kotu yardimimiz dokundu. 1 saat once de evine dogru ugurladik..