Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eyww eywww valla murat abının dedıgı gıbı azım var bu sefer armaganım sabah yarım yaglı sut ve nesfıt oglen elme saat 17.00 bı tabak yemek aksam 10 meywe duzenlı devam et erıosun
Hiç gereği yok olm bi salona gitsen hem vucudun gelişir zihnde olursun hemde böyle açlık çekmezsin.Benim tarafımdan senin işinin oluru yok valla
Sana başarılar
Hiç gereği yok olm bi salona gitsen hem vucudun gelişir zihnde olursun hemde böyle açlık çekmezsin.Benim tarafımdan senin işinin oluru yok valla
Sana başarılar
Tamamdır da öyle dengesiz inceliosn.Ben salona giderken her gece de bira kokoreç yapma şekliyle ayda 6 kg veriodm.Tabi bıraktk geri aldk.Yeniden başlıcam bayram sonrası.Yaza fit ve roll spec gireriz beraber
Konyaya gelince alo çek de bi diyetini bozdrim etli ekmeğe girişelim
Tamamdır da öyle dengesiz inceliosn.Ben salona giderken her gece de bira kokoreç yapma şekliyle ayda 6 kg veriodm.Tabi bıraktk geri aldk.Yeniden başlıcam bayram sonrası.Yaza fit ve roll spec gireriz beraber
Konyaya gelince alo çek de bi diyetini bozdrim etli ekmeğe girişelim