Ankara dan EMMİ Geçti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onur2ran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşallah herkeze

her ne kadar yemek faslında olamasamda eksikliğim belli yani :D güzel kareler yakalamış onur abi eline sağlık :)

benim favorilerimden mertin foto. Ayrıca ihsan fotonun birinde belime sarılmıs abi nolur dolorex ver bana nolur diyodu. bende olm bi git başımdan diye kızmaya dönüyodum. adam dolorez bagımlısı oldu cıktı hehe hehe<br><br>Bu arada halil abi tekrardan ayaklarına saglık yengeme cok selamlar.Burda herzaman bir eviniz var unutmayın.Ayrıca onur abi seninde deklanşörüne ve eline saglık güzel pozlar yakalamışsın gene. Hele o iki saraylı pozu yokmu o bitirdi zaten beni.<br><br>hehe hehe hehe koptum gene gece gece ya :D

Son düzenleme:
vay arkadaş fotolara şimdi baktımda hep ofsayta düşmüşüm :D neyse gençler bi ara egemeni de alalım şu bizim esincanın mekana gidelim ama esincan bursadan gelemez oldu kardeşim nası yapıcaz bilemiyorum :D

yaa abicim akşam yemek boyunca elimi kaldırırken bile gözlerım makınadaydı ulen yakalanmalayım dedık :) ıhsan başkan bi geldın varya 10 dakkada bütün ofsaytları verdik sayende:)yaktın benı başkannn

Herşey cok güzel (: Elinize sağlık... Emmi Bulutu yolculuğa mı cıkcaısn diye yükselttin: D:D :D

vay arkadaş fotolara şimdi baktımda hep ofsayta düşmüşüm :D neyse gençler bi ara egemeni de alalım şu bizim esincanın mekana gidelim ama esincan bursadan gelemez oldu kardeşim nası yapıcaz bilemiyorum :D
geir gelir sen çağırırsan gelir :)

Mekana mutlaka gidelim. Kardeşimizi orda ziyaret etmemiz farz oldu :D

Geri