ANKARA için iftar vakti !!!!!!!!!

tolga ile görüştüm. O da ankara'da biliyor yeri. Ben Gelirsem o da gelecek karşılar beni. Buluruz Sıkıntı olmaz da inşallah o gün bi aksilik çıkmaz ismi mi yazın yanına Artı 1 çünkü bi arkadaşmla gelecem

tolga ile görüştüm. O da ankara'da biliyor yeri. Ben Gelirsem o da gelecek karşılar beni. Buluruz Sıkıntı olmaz da inşallah o gün bi aksilik çıkmaz ismi mi yazın yanına Artı 1 çünkü bi arkadaşmla gelecem

Tamam ekliyorum isminizi, aski spor salonunun o taraflarda yeri bulamazsanız özelden telefonumu vereyim ararsınız..

Son düzenleme:
1- onur2ran
2- Evren Topcu + 1
3- adigeemre
4- 4TT4CK4N
5- haldunak
6- barca1899
7- egegunesi
8- ArtvinLi
9- Ali erol
10- mmteSn
11- excoupe + 1
12- URAGAN
13- MeganeSport
14- ottoman06
15- Alihandro
16- Joker
17- Burak
18- TAYF
19- CoupErdi ( VIN VTEC Honda )
20- Mert
21- Ayberk
22- TRSemih
23- CanBalıbey
24- BAMBAM!!
25- myt07
26-
wyand0tte
27- Rs.ONUR
28- Oğuzhan
29- ProvideSTI
30- HellNight
31- Gökhan42 + 1
32-

yer bulamazsınız derken? Anlamadım. Bide aileyiz biz. sizli bizli tuhaf oluyo biraz.. :)

önemli değil de o yer bulamazsak derken yanı yemek için yer kalmaz mi? Ben biraz erken çıkacamr zaten.

önemli değil de o yer bulamazsak derken yanı yemek için yer kalmaz mi? Ben biraz erken çıkacamr zaten.

Yeri yazacağıma yer yazmışım kusura bakma..
Yok kalır niye kalmasın, kalmasa bile koskoca Ankara da yemek yiyecek yer mi yok..:)
Haberleşiriz o zaman telefonumu gönderdim özelden..

Liste güncellendi arkadaşlar...

sıkıntı yok kardeşim sen gel yeterki ben yerimi veririm sana ;) bi günde ayakta açarız oruçumuzu....
EyvaLLAH ALLAH razı olsun .. Demen yeterli.. Yer kaLmasa bizde dsarda piknik yaparız çimlerin ustunde :aytuğ

Yeri yazacağıma yer yazmışım kusura bakma..
Yok kalır niye kalmasın, kalmasa bile koskoca Ankara da yemek yiyecek yer mi yok..:)
Haberleşiriz o zaman telefonumu gönderdim özelden..
Tamam Sorun yasaRsam ararım :eyv sagolasn

Geri