• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

ANKARA için iftar vakti !!!!!!!!!

Katılan herkese ayrı ayrı teşekkürler klasik bir ankara buluşması oldu yağmur fırtına :):)gelemeyenlerınde canları sağolsun gönüllerimiz hep birlikte

kaptırdım yola 180le giderken navi KAFAYi yedi kulu makasına doğru u dönüşü yap dedi. Döndüm yüz metre sonra yine U dönüşü yap dedi yine döndüm baktım olmadı GIRDIM yakında bi tesis'e yolu sordum Yol doğru ama navi KAFAYi yedi:) yolu düzledik 2km Kadar gittikten sonra çevirme vardı. Eğer navi KAFAYi yemese 180-190la Yaracaktim çevirmeyi. Demekki herşeyde var bi Hayır çevirmeyi geçtik düzeldi navi:) şimdi EVE kırk km Yol kaldi. Kahve içtik tekrar yola Çıkıyorum yarın detaylı fotoğraflari ve onur abi'nin çektiği VIDEO'yu bekliyorum:)

e hadi geçmiş olsun..

navi hastalandı ben 110la çevirmeye GIRDIM

Gelmeyi çok istedim ancak babamı ikna edemedim :( neyse inşallah 9 ay sonra ehliyetimi alınca gelecem ilk buluşmaya umarım çok eğlenmişsinizdir :) nice nice yeni buluşmalara RFC :) bu arada emre abi sticker demiştimya hani acaba bulabildinmi ??

Gelmeyi çok istedim ancak babamı ikna edemedim :( neyse inşallah 9 ay sonra ehliyetimi alınca gelecem ilk buluşmaya umarım çok eğlenmişsinizdir :) nice nice yeni buluşmalara RFC :) bu arada emre abi sticker demiştimya hani acaba bulabildinmi ??
abisi stickerı berke sordum yanına almamış maalesef :(:(

abisi stickerı berke sordum yanına almamış maalesef :(:(

Peki Emre abi canımız sağ olsun yeter bidaki sefere inşallah denk gelir biyerden benim meqqy'de stickerli olur artık :) Genede ilgilendiğin için çook teşekkür ederim..

Çok ıslak bir geceydi :) Katılan herkesin ayağına sağlık..

Onur Abiden daha sonra yeni bir başlıkta güzel resimler gelecek.. Öncesinde benden bir kaç foto;

img2012081100475.jpg

img2012081100474.jpg

img2012081100473.jpg

f587f4c5.jpg

d8ea86ad.jpg

bu da bonus olsun :D

4a14b007.webp

Geri