Renault araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/JNd6g64cBVo65BaOkKvczx
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bilgi hastanesinin önüne geldiğnizde 05548915359 numaradan bana ulasırsanız telefondan anlatayım yarın . gelmeden önce de teyid etmek maksatlı arayın ogleden snraya kalırsanız belkı gıtmıs olabılırız. sımdı tam ne taraftan gelecegınızı kestıremedım
az önce çok kötü bi kaza atlattım şenyurt rampada buzlanma var emre dikkat et sabah.su akıyo yolun içine olduğu gibi viraj buz allahtan etraf boştu kurtardık
bilgi hastanesinin önüne geldiğnizde 05548915359 numaradan bana ulasırsanız telefondan anlatayım yarın . gelmeden önce de teyid etmek maksatlı arayın ogleden snraya kalırsanız belkı gıtmıs olabılırız. sımdı tam ne taraftan gelecegınızı kestıremedım