Ankara yolculuğumuzdan bir kaç kare...

Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim....:eyv
F/Kangoo'yu satma niyetim yoktu, Murat kardeşim aracı isteyince kıramadım kendisini... :)
Aradan geçen 3 hafta sonunda USTA Ailesinin Kangoosuz yapamayacağını anladım,hem eve hemde iş yerime Kangoo gibi bir araç lazımdı,sağolsun Haydar kardeşim bu aracı buldu ve araştırmasını yapıp hemen Ankara'ya gittik.
Nasibimizde varmış ki alıp geldik kendisini,plakayı Ankara'da bıraktım,06 TUG 41 olarak kullanacağım...
Bu arada UGK RS ciddi olarak satılık arkadaşlar haberiniz olsun...:eyv

Güle güle kazasız belasız kullan Mustafa abi. Ama fkangoo bi başkaydı sanki. qw

F/Kangoo'yu satma niyetim yoktu, Murat kardeşim aracı isteyince kıramadım kendisini... :)
Aradan geçen 3 hafta sonunda USTA Ailesinin Kangoosuz yapamayacağını anladım,hem eve hemde iş yerime Kangoo gibi bir araç lazımdı,sağolsun Haydar kardeşim bu aracı buldu ve araştırmasını yapıp hemen Ankara'ya gittik.
Nasibimizde varmış ki alıp geldik kendisini,plakayı Ankara'da bıraktım,06 TUG 41 olarak kullanacağım...

Hayırlı olsun abi tekrardan, şimdi TUG Kangoo'ya değişim yaparak hem zaman geçer hemde eğlenirsin ..:)

Hayırlı olsun Mustafa abi araba gerçekten gelin gibi kazasız belasız kullanmalar :eyv

[MENTION=2]*USTA[/MENTION] Mustafa abim aracın hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin: Maşallahı var TUGgeneralin;)
Ankara ekibine de maşallah:eyv

Teşekkür ederim gençler...:eyv

hayırlı uğurlu olsun

Hayırlı uğurlu olsun abi, güle güle kullan. Rabbim kaza bela vermesin. :salca

Güle güle kullan, kazasız belasız inşallah.

Tekrardan hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin abi

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Geri