Yaw herşey iyi güzel hoşta bu durum acayip moralimi bozuyor arkadaş 8 senedir tatile gitmemişim iyimihehebende Erzuruma filanmı gitsem ne yapsam anlamadımki:aytuğ:aytuğ:aytuğ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forum bizlere emanethehe
Teşekkürler AbimHayırlı yolculuklar...
Sağolun Abim Sizede Hayırlı YolculuklarHayırlı yolculuklar kardeşim,bende 4 Temmuz sabahı Usta Havayollarının 34ZS5219 sefer sayılı Captur uçağıyla Alanya'ya doğru uçuşa geçiyorum...![]()
Beklesin Bizi Geliyoruz Bu Gece Saat 01:00 Gibi Antalyaya Ayak Basmış OlucazGelin bakalım Akdeniz sizi bekler:aytuğ
![]()
Sağolasın Kardeşim 6 Temmuz İtibariyle Yollarını Gözlüyor Olacağım İstanbuldaAllah yolunu açık etsin kardeşim
Sağoasın Kardeşimgavur yokuşundan güzel bir kareherkese iyi tatilller
![]()
İyi Olur Abi Ama Erzurumada Kar Yağdığında Gitmek Gerek Onun Tadı OrdaYaw herşey iyi güzel hoşta bu durum acayip moralimi bozuyor arkadaş 8 senedir tatile gitmemişim iyimihehebende Erzuruma filanmı gitsem ne yapsam anlamadımki:aytuğ:aytuğ:aytuğ
hehe hehe Foruma Fırsat Buldukça Giricez Kardeşim Forumu Boş Bırakmıycazo Değil'de Herkesler Tatile Gidiyor Arkadaş, Forum Ben ve Benim Gibilere Emanet Gibi hihi
Forum bizlere emanethehe
Ne Kadar Salça - Ne Kadar Yapışkan - Ne Kadar Yancı Bir Adamsın Sen Ya hihi
Siz yokken biz vardık la burda..