Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ufak bir yol karışıklılıgı olduhehe ama muhteşem gözlerım sayesındeıslık tabelayı hemen farkettım ve cenk ı evıne sağsaglım bırakabıldımnavi almak şart oldu şehir içinde açıncada görmemişlik gibi oluyo
Valla hersey senn sayende oldu. Iki tane guzel insanla tanistm. Umarm daha buyuklerne de katiliriz, yapariz.
Bu arada telefonda 2 tane navigasyon programi vardi ama hicbir ise yaramiyolarmis. Pirana sart
Valla hersey senn sayende oldu. Iki tane guzel insanla tanistm. Umarm daha buyuklerne de katiliriz, yapariz.
Bu arada telefonda 2 tane navigasyon programi vardi ama hicbir ise yaramiyolarmis. Pirana sart
Valla emeklerine sağlık çok hoş durmuşSes çıkmadı derken:aytuğÖzel mesaj kutuna baksana bi muhterem dostum:aytuğneyse çok ani oldu hakikaten diğerine mutlaka bekleriz
Valla emeklerine sağlık çok hoş durmuşSes çıkmadı derken:aytuğÖzel mesaj kutuna baksana bi muhterem dostum:aytuğneyse çok ani oldu hakikaten diğerine mutlaka bekleriz
evet ani olmuş ben öğlene kadar evde taıldım sonra çıktım akşama doğruıda arabayla epey vakit geçirdim mesajları 1 saat kadar önce gördüm napalım kısmet başka sefere