Ha bide kerem Emmi antalya da başladı mızıkçılık yapmaya biz ta konya.dan geliyoruz hatta daha uzak en az 450km Yol yapıcm gidiş geliş 900km antalyalı öyle yaparsa konyalı ne yapsın 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İcabına bakacağızdır...ıslıkHa bide kerem Emmi antalya da başladı mızıkçılık yapmaya biz ta konya.dan geliyoruz hatta daha uzak en az 450km Yol yapıcm gidiş geliş 900km antalyalı öyle yaparsa konyalı ne yapsın![]()
İşten İzin Koparabilirsem 29.06.2012 Gecesi Yada 30.06.2012 Sabahı Antalyada Olucam Nasipse
hadi bakaLım insAALLAH SerhanCelik emminin dedigi gibi o tarihler olursa hem uzaga sarkmamıs olur hemde simdiden caresine bende bakarm Aksam Ruyama bile girdi yaw Antalya bulusmasıİcabına bakacağızdır...ıslık
kısmet olsada buralardan bir çıkarma yapsak o tarafa ..
Yaa toplanın bır araca kacıngelın 1gune yaa alla allaaynen ne güzel olurdu![]()
Tabi Bir Bayan Konus açtı yaa hepiniz damlarsınız
Ama ben açsam desem
Bakalım,gelmeye calısırım,söz veremem gibi bahaneler uydurursunuz
Hadi bakalım Bu sefer kandırın yıyor mu yemıyor mu hehe
Bu sefer ekip sağlamm ona göre
Sevda biletinizi keser gerisini de ben hallederim ona göre Akıllı olun Buyurun Gelin hehe
Ayıp ettin simdi emmi ne alaka bayan dedi diye sen desen sanada gelirdikl Zaten BEn Antalyaya gelsem ilk sana ugramayı dusunuyordum walla .. Bayan icin geliyosak BEn hic gelmiim wallaTabi Bir Bayan Konus açtı yaa hepiniz damlarsınız
Ama ben açsam desem
Bakalım,gelmeye calısırım,söz veremem gibi bahaneler uydurursunuz
Hadi bakalım Bu sefer kandırın yıyor mu yemıyor mu hehe
Bu sefer ekip sağlamm ona göre
Sevda biletinizi keser gerisini de ben hallederim ona göre Akıllı olun Buyurun Gelin hehe