Antalya'da büyük bir organizasyon

Ha bide kerem Emmi antalya da başladı mızıkçılık yapmaya biz ta konya.dan geliyoruz hatta daha uzak en az 450km Yol yapıcm gidiş geliş 900km antalyalı öyle yaparsa konyalı ne yapsın :D

Ha bide kerem Emmi antalya da başladı mızıkçılık yapmaya biz ta konya.dan geliyoruz hatta daha uzak en az 450km Yol yapıcm gidiş geliş 900km antalyalı öyle yaparsa konyalı ne yapsın :D
İcabına bakacağızdır...ıslık

İşten İzin Koparabilirsem 29.06.2012 Gecesi Yada 30.06.2012 Sabahı Antalyada Olucam Nasipse

Tabi Bir Bayan Konus açtı yaa hepiniz damlarsınız
Ama ben açsam desem
Bakalım,gelmeye calısırım,söz veremem gibi bahaneler uydurursunuz
Hadi bakalım Bu sefer kandırın yıyor mu yemıyor mu hehe
Bu sefer ekip sağlamm ona göre
Sevda biletinizi keser gerisini de ben hallederim ona göre Akıllı olun Buyurun Gelin hehe

Ama ben açsam desem
Sevda biletinizi keser gerisini de ben hallederim ona göre Akıllı olun Buyurun Gelin hehe

Biz lafımızı ortaya koyduk,gelen gelir :silah
Gelmeyen de gelir :yerGelir yani dimiii...Geniş katılımlı güzel bir organizasyon düşünüyoruz
Değil mi Haydar?? Bazışeyler netleşince toplantı istiyorum seninle :kahve

Not: Kerem hadisesinde destek bekliyorum,tampon bölge :)

Ama ben açsam desem
Ayıp ettin simdi emmi ne alaka bayan dedi diye sen desen sanada gelirdikl Zaten BEn Antalyaya gelsem ilk sana ugramayı dusunuyordum walla .. Bayan icin geliyosak BEn hic gelmiim walla :)

Geri