Antifiriz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ariulu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ariulu

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar
Antalya gibi sıcak bir yerden Ağrı gibi soğuk bi ile yerleştim.
İlk defa kış lastiği aldım :)
Antifirizi kontrol ettiler -15 dereceye kadar koruyabiliyormuş değiştirmemiz gerektiğini söylediler.
Yeni -40 dereceye dayanıklı Elf marka kırmızı renk antifiriz koydu 3lt fakat 3 litre koyup eve döndüğümde baktım su haznesi bomboştu bizim clio 4 ler (1.2 75bg) kaç litre antifiriz alıyor ayrıca bunun içine hiç su karıştırmamız gerekmiyor mu?
Yardımcı olursanız sevinirim.

Eksiği aynı antifriz den alıp tamamlayın . Benim 2011 kangoo 6.5lt antifriz alıyor. Sizin araç biraz daha az alır.

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dun 6 litre aldi benim araba yuzde yuz antifirz koydum bugun eksilmks biraz saf su ile tamamladım

Belli oranda Suyla karisik antifiriz , sirf antifiriz koymaktan daha iyi koruma derecesi saglar.

Belli oranda Suyla karisik antifiriz , sirf antifiriz koymaktan daha iyi koruma derecesi saglar.
Şu anda 1 lt saha ekledim toplam 4 lt antirifiz oldu yarın tekrar bakıcam eklemem gerekirse saf su mu eklemeliyim

4.5 Litre civarında alır. Fakat koymuş olduğunuz kırmızı antifiriz diğer antifirizlerden farklıdır. Sizin kullandığınız uzun ömürlü organik antifiriz. Su ile karıştırılıp mı yoksa safmı kullanılıyor bir araştırın ve kesinlikle başka renk antifiriz eklemesi yapmayın motor üst silindir kapağına ve contasına zarar verirsiniz.

Teşekkürler

Geri