AP | Renault'unuzu fotoğraflayalım!

Symbolist

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Renault'unuzu fotoğraflayalım bu foruma yıllardır üyeyimdir.En son ATAS WORKS adımla üye oldum dijital ortam renault tasarım çalışmalarım olmaktadır.Fotoğrafçılıkla 2005'ten bu yana ilgiliyim otomobil,doğa vs. çekmekteyim otomobil çekimlerine ayrı bir zevkle yapmaktayım.
-Sınırsız poz
-İstediğiniz mekanlarda çekim yapmaktayız.
-Photoshop editleri dahil fotoğraflar CD ile size teslim edilecektir.
-Uygun mekanlarda Teaser(kısa tanıtım videosu)Montaj herşeyi içinde çekmekteyim.
-TEASER&PHOTO Paketimiz 200 TL RFC ailesine 150 TL'dir Sayfamdan ulaşabilirsiniz buradan da uygundur.

2im9z7r.jpg

Çekimlerimize alttaki sayfamdan ulaşabilirsiniz...

https://www.facebook.com/photoatas?ref=hl

Aklımız da olsun kardeşim. güzel bir uygulamaya benziyor :bravo

Teşekkürler abi sizin canavarınızı arşivime eklemek isterim maşallah :)

''-TEASER&PHOTO Paketimiz 200 TL R** ailesine 150 TL'dir Sayfamdan ulaşabilirsiniz buradan da uygundur.'' R** Derken???

Güzel Bir Uygulama Tesekkürler.. Kardeşim :eyv :eyv

Arkadaşlar kusura bakmayın admin beyle iletişime geçtim.

​Halletmişsin zaten kardeşim hayırlı olsun.:eyv

quote_icon.png
Renault.9 Nickli Üyeden Alıntı
''-TEASER&PHOTO Paketimiz 200 TL R**ailesine 150 TL'dir Sayfamdan ulaşabilirsiniz buradan da uygundur.'' R** Derken???

10 numara ayrıntı yakalamışsın kardeşim smile.webp, aynı konu büyük olasılıkla diğer forumdada var, ne kadar doğru bişey bilmiyorum sorgulamak istemiyorum ama neyse smile.webp Halilim bu arada sen gel bana seninki ücretsiz yapıcaz, daimada ücretsiz kalacak naber.gif

Ekli dosyalar

• smile.webp
    smile.webp
    384 bayt · Görüntüleme: 0
  • smile.webp
    smile.webp
    384 bayt · Görüntüleme: 0
10 numara ayrıntı yakalamışsın kardeşim :), aynı konu büyük olasılıkla diğer forumdada var, ne kadar doğru bişey bilmiyorum sorgulamak istemiyorum ama neyse :) Halilim bu arada sen gel bana seninki ücretsiz yapıcaz, daimada ücretsiz kalacak ;)

Kardeşim öncelikle merhaba beni adminle konuştuk anlaştık bir hata oldu konuda ama sorun yok.NE KADAR DOĞRU demişsin biz bu işi yalandan yapmıyoruz adımız sanımız belli bizi tanıyanlar biliyor saygılar ;)

Geri