Arabamda ''servİces lambasi ve motor İŞaretİ'' yandi

SelimEnc

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar Yeni Renault Megan II HB 1.6Dyn.Sıralı sistem Atiker Tüplü Sahibi oldum ve aranıza Katıldım ve ilk sorumuda sormak istiyorum arabayı alalı 1 hafta oldu bugün durduk yere arabayı çalıştırdım bide ne göreyim Services Işığı ve motor işaretinin çalıştırdıkdan sonra sönmedigini gördm yeni oldu Sizce problem neden sıkıntı yaratırmı ustama göstericem ..

He bu arada Kaan abinin vesilesi ile bu foruma katıldım Lastikleride Aldım. ondan :)

Aramiza Hoşgeldiniz , Forum Kurallari Gereği Üye Tanitimlari Bölümünden Kisa Olarak Bir Tanitim Mesaji Gönderirseniz Sizi Daha İyi Tanimiş Oluruz.. :eyv :eyv

Arabayi Yikamişmiydiniz ? Yol Bilgisayarinda Ne Yaziyordu ?

bir sıkıntı olabilir mesela bizim fluence larda bakım vakti gelince yanıyor haricinde bir yerde elekt. sorunu vs varsa oda yapabilir

Stop yanıyorsa arıza önemlidir bip sesi falan geliyorsa yani .

Motor ışığı diye bişey yok bu arada .

Bahsettiğin turuncu katalizör lambasıysa , hava kirliliği önleme sisteminde arıza vardır .

Selam arkadaşlar Yeni Renault Megan II HB 1.6Dyn.Sıralı sistem Atiker Tüplü Sahibi oldum ve aranıza Katıldım ve ilk sorumuda sormak istiyorum arabayı alalı 1 hafta oldu bugün durduk yere arabayı çalıştırdım bide ne göreyim Services Işığı ve motor işaretinin çalıştırdıkdan sonra sönmedigini gördm yeni oldu Sizce problem neden sıkıntı yaratırmı ustama göstericem ..

bahsettiğin ışıklar şunlar mı?

xY669j.webp

bahsettiğin ışıklar şunlar mı?

xy669j.png

aynen bu isiklar yaniyor =) bende resmİnİ Çekİp yÜkleyecektİm sen benden Çok yaŞayacaksin :d heheh

Bu ışık motor arıza ışığı , neden yandığnı bilgisayara bağlayarak anlayabilirsiniz ancak.En çok oksijen sensörü , yüksek egzost emisyonundan vs yanar.

hadi ya ne yapmak lazım acaba sıkıntı çıkartırmı gündüz 2 ustaya gittim ikisininde pc ler arzalıymış :D bende şans yok 2 3 gündür böyle biniyorum

Tahminime göre dedigin durumdandır çünkü hava filtresi fln takılı arabada aldıgım adam birde çok pis bakmış arabaya en kısa zamanda birde oto kuaföre vermem gerek içide çok pis.

Geri