Arabamı çizmişler!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fenerist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fenerist

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba değerli RFC forum sakinleri..

Gözüm gibi baktığım, her noktasına ayrı ayrı özendiğim, sigara tiryakisi olan biri olmama rağmen Adana/Antalya arası yolda içinde sigara içmemek için yolda defalarca mola vediğim, Jantlarını üşenmeden her bir kıvrımını tek tek sildiğim, aşık olduğum, yolun bozuk olduğunu görünce yolumu uzattığım, millet Adanaya gelen selde evi için koşuştururken ben arabayı otoparka götürüp eve gelene kadar sırıl sıklam olduğum, kısacası aracımı (bundan sonrası ağır olacak herkesten özür dilerim) şerefsiz,adi,insanlıktan nasibini almamış,kıskanç, allahın cezası, anası belli babası anonim olan, soluduğu hava, attığı adım haram olan, hayat gayesi insanların emek edip iki üç kuruş biriktirip aldığı mala isteyerek bilerek amacı ne olduğu bile belli olmayan bir yaratık tarafından çiziliyor. Amacın ne be, amacın ne ? Lan paranımı gasp ettim ? Borçmu aldım da paranı ödemedim ? Sen nasıl böyle bir adilik yaparsın! Sana ne zevk verir ulan bu olay ? Yarabbim kurban olduğum ALLAH'ım çizerken balkonda olsaydım, evden çıksaydım yada eve girmek üzere olsaydım keşke bunu gösterseydin bana. Çizen p**i kafasından yakaladığım gibi yere çarpar sonra elinden cismi alır çırıl çıplak anadan doğma soyar, o cisimle münasip yerini çizer ardından mahallede gezdirirdim. Ah seni bir görsem ah seni bulsam dediklerimi eksiksiz yapmazsam şerefsiz namussuz bir insanım.. Allah senin belanı versin, bu dünyada sen benim içimi yaktın, benim ne bu dünyada ne öbür dünyada sana hakkım helal değil haram!

Sayın RFC ailesi üyeleri, benden büyük abilerimden, küçük kardeşlerimden saygı çerçevesini aştığım için özür diliyorum.. Ben buranın yeni üyesiyim ama cidden bir aile sıcaklığını gördüğüm için içimi döktüm.. Beni en iyi sizler anlarsınız arabasına aşık insanlar olarak.. Çizik belkide pastayla kapanacak ama ne gereği var ? ne lüzumu var ? Ulan bizde çocuk olduk be, sokakta büyüdük ama kimsenin malına en ufak zarar vermedik.. Yapan kişi yetişkin bir insansa, Allah'tan korkmaz adam, ne geçti eline!

iyi forumlar..

SEn ne kadar çok bakarsan milletin gözüne o kadar çok batıyo. Çekememezlik kötü bir şey. Kendilerinde olmadığından, olanların malına zarar veriyorlar. Az bile söylemişsin.

gecmıs olsun.

Geçmiş olsun. Fazla bakınca bazı şeyler olur. Canınıza gelmesin boşverin. Bundan 1 yıl önce kayınbabama ziyarete gitmiştim Kırıkkale 'ye. Apartman yöneticisiydi, sabah kapıya biri dayandı sitenin kamera kayıtlarına bakmak istedi. Sebebini sorduk arabam çizilmiş dedi. Otoparka gittik baktıkki bir sıraya park eden tüm arabalara A harfi kazınmış etrafınada daire çizmişler. Kayıtlara baktık, küçük bir kız çocuğu çıktı. Babasını özlemiş babasının baş harfini tüm arabalara kazımıştı. İşin kötü tarafı daha yeni alınan bir araba vardı adam gece getirmiş sabah çizikti. Olacağı varmış dedi sahibi. Bir iki gün sonra çocuğun babası geldiğinde hepsinin masrafını karşılarım deyip mahçup bir şekilde ayrıldı. Çocuk, çocuktur anlamaz, zarar verdiğini bilmez. Tabiki yapan büyükse ona zaten nedense az, laftan sözden anlayacak zekaya sahip olan zaten böyle birşey yapmaz. Boşverin nazar çıkmış deyip yatın sabaha daha rahatlarsınız. Ben günlük bakardım arabama ve başıma herşey geldi. Anahtarla çizme, kaza, üstüne boya dökme vs.. şimdi 2 haftada bir yıkıyorum haftalık yaptığım cilayıda 2 ayda bire çıkardım çok şükür bir sıkıntım kalmadı :) Sakınan göze çöp batarmış. Tekrar geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Fazla bakınca bazı şeyler olur. Canınıza gelmesin boşverin. Bundan 1 yıl önce kayınbabama ziyarete gitmiştim Kırıkkale 'ye. Apartman yöneticisiydi, sabah kapıya biri dayandı sitenin kamera kayıtlarına bakmak istedi. Sebebini sorduk arabam çizilmiş dedi. Otoparka gittik baktıkki bir sıraya park eden tüm arabalara A harfi kazınmış etrafınada daire çizmişler. Kayıtlara baktık, küçük bir kız çocuğu çıktı. Babasını özlemiş babasının baş harfini tüm arabalara kazımıştı. İşin kötü tarafı daha yeni alınan bir araba vardı adam gece getirmiş sabah çizikti. Olacağı varmış dedi sahibi. Bir iki gün sonra çocuğun babası geldiğinde hepsinin masrafını karşılarım deyip mahçup bir şekilde ayrıldı. Çocuk, çocuktur anlamaz, zarar verdiğini bilmez. Tabiki yapan büyükse ona zaten nedense az, laftan sözden anlayacak zekaya sahip olan zaten böyle birşey yapmaz. Boşverin nazar çıkmış deyip yatın sabaha daha rahatlarsınız. Ben günlük bakardım arabama ve başıma herşey geldi. Anahtarla çizme, kaza, üstüne boya dökme vs.. şimdi 2 haftada bir yıkıyorum haftalık yaptığım cilayıda 2 ayda bire çıkardım çok şükür bir sıkıntım kalmadı :) Sakınan göze çöp batarmış. Tekrar geçmiş olsun.

Çok teşekkürler.. Nazar diyelim sizinde dediğiniz gibi..

Aynı olaydan bende biktim ne zaman baktiysam aracın bi yerinde çizik olurdu sokak ta çocuk çok onlar yapıyor söyleniyorsun bagiriyosun ama çocuk iste anası babasi başkalarının malına zarar verilmeyecegini öğretmedigi için bisey diyemiyosun sonra ne dersen boş o çocuk için çözüm olarak branda geriyorum artık üzerine kılcal çizikler oluşacak ne yazak ki ama derin çiziklerden iyidir pastaya bakar hemen kapanir

Gecmis olsun.....
2009 yilinda, ustelik mulkiyeti bile bana ait olmayan, kiralik bir focus kullaniyordum. Ama kendimin gibi ozen gosteriyordum, hatta beni bilenler, kiralama suresi bittiginde bu aracimsatin almayi bile dusunuyorlardi. Bir gece, istanbuldan ayvaliga giderken, o zaman ki adi ulusoy outlet (simdilerde festiva) olan yerde mola verdim. Otopark bombostu, ben yine de yanimda kimse olmasin diye aciga park etmistim. En on sira degildi yani. Geri dondugumde bir aracin benim sol tarafa asiri yanasark park ettigini gordum. Oyle ki ben aracim asagden bindim. Kizdim tabi, yola ciktim, seytan durttu, balikesir girisinde bir bnezincide durdum, evet tahmin ettigim gibi kapi kolunda cizik vardi, derin degildi, ama gozum dondu resmen. Cok sinirlendim. Orada biraz kendi kendime soylendikten sonra bindim yola devam ettim. Minick bir cizik icin benim olmayan bir araba icin asiri tepkilenmisitim.

Yaklasik 10 15 dk sonra, balikesir cevre yolu denilen yerde tali yoldan kontrolsuz cikan bir bir arac bana sol yandan carpti, iki arac da pert oldu.

Bu olaydan sonra kendimi egitmeye calitim. Evet yine cok,uzuluyorum, kafam felan takiliyor ama hayatimda cok buyutmemeye calisiyorum, bu olay geliyor aklima. Hepi topu demir ve vida yigini diyorum....

Allah kimseye kaza bela yasatmasin. Siz de cok takmayin bence kafaya

Geçmiş olsun kardeşim. Biz yine gözümüz gibi bakmaya devam edeceğiz. O bizi yolda güvenle taşıyacak bizde ona toz kondurmayacağız. Bu böyle geldi böyle gidecek. Allah beterinden korusun.

Geçmiş olsun kardeşim..Allah daha büyük kaza sıkıntı göstermesin..

Geçiş olsun.Maalesef sakınılan göze çöp batıyor.Sıfır araç aldım 2 kez maddi kaza oldu.Aracın ön camına taş geldi öyle duruyor.Ama artık şundan eminim kendi nazarım değiyor .Evin dışında ses gelince balkondan çıkar bakarım . İçim gidiyor :)

İlk başta sinirleniyorsunuz ama olan mala olsun demek gerekiyor.Dediğiniz gibi yetişkin birisi yapsa o sinirle görüp müdahale etseniz Allah muhafaza adam elinizde kalır siz haksız duruma düşersiniz.

Allah cümlemizi beterinden korusun İnşallah .

Geri