arabanın lastiklerini şişirmek (basınç ayarı) ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

saho

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracım 1.2 clio II 16v HB. Bu benim ilk arabam. Aldığım mayıs ayından beri hiç lastik basıncına dikkat etmedim.lastiğin üzerinde 44 psi yazısını okudum. bende gittim benzinciye, dört lastiğide 44 psi yaptım. araba kızak gibi oldu. ama sanırım benim araba için 44 psi fazla oldu gibi. zaten araba 950 kilo. sizce benim araba için en uygun psi değeri kaçtır ?

arkadaşlar aracım 1.2 clio II 16v HB. Bu benim ilk arabam. Aldığım mayıs ayından beri hiç lastik basıncına dikkat etmedim.lastiğin üzerinde 44 psi yazısını okudum. bende gittim benzinciye, dört lastiğide 44 psi yaptım. araba kızak gibi oldu. ama sanırım benim araba için 44 psi fazla oldu gibi. zaten araba 950 kilo. sizce benim araba için en uygun psi değeri kaçtır ?
Sol şoför kapısında lastik basıncı yazar oradan bakıp ona göre lastik basıncı ayarlayınız 32psi gibi olmalı

34VR1415

Ön 32. Arkalar 30.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sol şoför kapısında lastik basıncı yazar oradan bakıp ona göre lastik basıncı ayarlayınız 32psi gibi olmalı

34VR1415

Ön 32. Arkalar 30.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

çok teşekkür ederim yardımınız için. 44 psi yaptığım için inşallah lastik zarar görmemiştir.

Lastik kısa sürede zarar görmez ama uzun vadede lastik tabanının orta kısmı çabuk aşınır

34VR1415

30 - 32 olması gerekli basınç.
Depo kapağında veya sürücü kapısının yanında yazar...

Geri