5 Ara 2013 #1 gggkhn Gökhan ÇETİNKAYA, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Kas 2013 Mesajlar 155 Tepkime puanı 77 Puanları 0 Yaş 41 Öncelikle stop ta transparan işlemi sizce hangisi iyi duruyor 1 mi 2 mi ??? 1. 2. ???????????????
5 Ara 2013 Konuyu Başlatan #2 gggkhn Gökhan ÇETİNKAYA, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Kas 2013 Mesajlar 155 Tepkime puanı 77 Puanları 0 Yaş 41 Buda pianoblack logo kaplama
5 Ara 2013 #3 adanalı01 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Nis 2013 Mesajlar 390 Tepkime puanı 63 Puanları 0 kardeşim aracın ne renk ?
5 Ara 2013 #4 adanalı01 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Nis 2013 Mesajlar 390 Tepkime puanı 63 Puanları 0 gri megane 2 hatırladım tamam tamamen kırmızı da güzel olur aslında ama 1. resimdeki de güzel bnm aracım 1. resimdeki gibi logo kaplamasını sen mi yaptın boya değil kaplama dimi ?
gri megane 2 hatırladım tamam tamamen kırmızı da güzel olur aslında ama 1. resimdeki de güzel bnm aracım 1. resimdeki gibi logo kaplamasını sen mi yaptın boya değil kaplama dimi ?
5 Ara 2013 #5 ByTyFn Tayfun SÖYLEMEZ, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Şub 2013 Mesajlar 8,050 Tepkime puanı 929 Puanları 0 Yaş 37 Logo Kaplama Güzel Durmuş Bence Koyu Siyah Yaptir 1 Numara Güzel Buda Örnek
5 Ara 2013 Konuyu Başlatan #6 gggkhn Gökhan ÇETİNKAYA, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Kas 2013 Mesajlar 155 Tepkime puanı 77 Puanları 0 Yaş 41 Tugay Çörekli' Alıntı: gri megane 2 hatırladım tamam tamamen kırmızı da güzel olur aslında ama 1. resimdeki de güzel bnm aracım 1. resimdeki gibi logo kaplamasını sen mi yaptın boya değil kaplama dimi ? Genişletmek için tıkla ... Kaplama boya degil ben yapmadım bize photoshop programcısı lazım yapmadan uygulayıp görmek acısından
Tugay Çörekli' Alıntı: gri megane 2 hatırladım tamam tamamen kırmızı da güzel olur aslında ama 1. resimdeki de güzel bnm aracım 1. resimdeki gibi logo kaplamasını sen mi yaptın boya değil kaplama dimi ? Genişletmek için tıkla ... Kaplama boya degil ben yapmadım bize photoshop programcısı lazım yapmadan uygulayıp görmek acısından
5 Ara 2013 Konuyu Başlatan #7 gggkhn Gökhan ÇETİNKAYA, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Kas 2013 Mesajlar 155 Tepkime puanı 77 Puanları 0 Yaş 41 ByTyFn' Alıntı: Logo Kaplama Güzel Durmuş Bence Koyu Siyah Yaptir 1 Numara Güzel Buda Örnek Genişletmek için tıkla ... gec cıktım kaplamacıdan hava kararmıştı pek bakmadım koyu olanını ben yapmısştım gündü bi bakayım olmadı koyu yaptırırızz
ByTyFn' Alıntı: Logo Kaplama Güzel Durmuş Bence Koyu Siyah Yaptir 1 Numara Güzel Buda Örnek Genişletmek için tıkla ... gec cıktım kaplamacıdan hava kararmıştı pek bakmadım koyu olanını ben yapmısştım gündü bi bakayım olmadı koyu yaptırırızz
5 Ara 2013 Konuyu Başlatan #8 gggkhn Gökhan ÇETİNKAYA, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Kas 2013 Mesajlar 155 Tepkime puanı 77 Puanları 0 Yaş 41 ByTyFn' Alıntı: Logo Kaplama Güzel Durmuş Bence Koyu Siyah Yaptir 1 Numara Güzel Buda Örnek Genişletmek için tıkla ... Gec cıktım kaplamacıdan hava kararmıstı tam bakamadım aslında koyu olanını kendım yapmıştım yarın gündüz bi balıyım nasıl olmuşş
ByTyFn' Alıntı: Logo Kaplama Güzel Durmuş Bence Koyu Siyah Yaptir 1 Numara Güzel Buda Örnek Genişletmek için tıkla ... Gec cıktım kaplamacıdan hava kararmıstı tam bakamadım aslında koyu olanını kendım yapmıştım yarın gündüz bi balıyım nasıl olmuşş
5 Ara 2013 #9 ROADFOX Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı, Başkan Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 12,738 Tepkime puanı 530 Puanları 113 Yaş 57 1 numara oldukça hoş bencede
5 Ara 2013 #10 ByTyFn Tayfun SÖYLEMEZ, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Şub 2013 Mesajlar 8,050 Tepkime puanı 929 Puanları 0 Yaş 37 Gökhan Şu Plakanida APP Yapalim Artik Faceden Bana Yaz Sana Birini Önericem Bu İşte 1. Numara ve Mühürlü APP de Yapiyor..
Gökhan Şu Plakanida APP Yapalim Artik Faceden Bana Yaz Sana Birini Önericem Bu İşte 1. Numara ve Mühürlü APP de Yapiyor..