Araç içi kamera bağlantısı yardım

ogretmenokan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Araç kameramı aldım.Çakmaklık bağlantılı ama bir sürü kablo çekene kadar direk yağmur sensöründen ön cam ortasındaki kutunun içine bağlasam elektriğini yağmur sensöründen alsam uygun olur mu?

Eğer iyi bir oto elektirikçi iseniz bu işlerle uğraşın derim. Yoksa sigorta çekmez, kablo çekmez Allah göstermesin aracınızı bile yakabilirsiniz.

Bağladım ama sigortaya değil çakmaklığa sigorta şeması yoktu yarın resimlerini yüklerim

Resimleri paylaşıyorum
YqLLvk.webp

1VWWvY.webp

nj66Ea.webp

PnWW0b.webp

g200OL.webp

Araç kameramı aldım.Çakmaklık bağlantılı ama bir sürü kablo çekene kadar direk yağmur sensöründen ön cam ortasındaki kutunun içine bağlasam elektriğini yağmur sensöründen alsam uygun olur mu?

Biz çakmaklığın arkasından paralel hat aldık, döşemenin altından kapının yanından tavana çıkardık ve ordan tekrar aynanın arkasına getirdik. Çok da güzel oldu. Kullandığım ürün ise LCD ekranlı hem geri görüş hem de ön kameralı kayıt özellikli bir cihaz. Micro SD hafızalı. 64 GB destekliyor. HD kalitesinde kayıt yapıyor. Aracı geri vitese takınca LCD ekrana geri görüş görüntüsü geliyor. Normal seyir halinde de geri görüşü aktif edebiliyorsunuz.

ad6k77.webp

Resimdeki cihaza çok benzeyen bir ürün kullanıyorum.

Benim önde ve arkada birer adet kameram var.
Çakmaklık görüntüsü önceki aracımdada gözüme hoş gelmediğinden araç tesisatından devamlı enerji gelen yerden ek yaptırdım.
Harekete duyarlı şekilde ayarladım ve Araç park halindeyken de çalışıyor.

Ben bundan arıyorumda türkiyede yok galiba ithal :)

A118C - 1080P FHD 170 Degree Wide Angle Car DVR - BLACK

Ben bundan arıyorumda türkiyede yok galiba ithal :)

A118C - 1080P FHD 170 Degree Wide Angle Car DVR - BLACK

İnternette getirenler oluyordu sanki.Şuan yurtdışı gümrüksüz bedel 75 EUR dan 30 EUR a düştü.Artık gümrüksüz çekilmesi zor gibi.Gümrük tarafında şanslı olanlar olabilir ama riskli gibi.

Bir ara fiyat performans kameralerını getirip satalım diye düşündüm ama malum gümrük vergisi ,navlun vs . maaliyet fazla oluyor .Şimdi belki ithalat işlemi yapan firmalar çıkabilir.

Benim kameram bu.Alırken irred ve gps varmı diye bakmamıştım.Bir kaç modeli var.Olmayanı almışım ama gece çekimi bile çok güzel 1080p çok net. Geri görüş kamerası ve kablosuz görüntü alıcı verici de aldım ama daha takmaya fırsat bulamadım.Takınca onu da paylaşırım.

https://www.youtube.com/watch?v=aMBtafeLeJY

Fake G1W vs Original G1W

Hayırlı olsun.Hepiniz güle güle kullanın.Bende de A118C var.4 ay kadar oldu alalı.Ancak henüz monte etmedim.Harici çekimler çok kaliteli.Montaj için ben de çakmaklık soketinden bağlantı alacak şekilde 12vdc den 5 vdc çeviren üründen aldım.

Geri