Araç içi Kayıt Kamerası[Blackbox DVR]

wollky_52

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba, Aliexpressten araç içi kayıt kamerası aldım. Merak eden ve almayı düşünen arkadaşlar için inceleme videosu çektim. Ben gayet başarılı buldum. Fiyat olarakta performans olarakta çok başarılı.

Umarım sizleredr aydınlatıcı ve faydalı olur.
Aşağıdaki linkte de youtube inceleme videoma göz atabilirsiniz.

https://youtu.be/tkzMQWVBTrA

Hocam saygılar, ürünün video kaydını atabilir misin, bir de titreşim engelleyici işe yarıyor mu kontrol edebildiniz mi?

Hocam saygılar, ürünün video kaydını atabilir misin, bir de titreşim engelleyici işe yarıyor mu kontrol edebildiniz mi?

Video kaydı üstte yazının sonunda var. Youtube adresine tıklarsan açılır. Titreşim önleyici fotoğraf modu için zaten. İşe yarıyor. Görüntüde bulanıklık felan olmadı..

Ben de almak istiyorum fakat kameranın elektrik ihtiyacı dolayısıyla sürekli biryerlerde kablo bağlı olmasını istemiyorum...
kimileri kendinden kararan dikiz aynasından alıyor mesela elektriği, bizde o da yok, tavan lambaları vs gibi biryerden elektrik çekmek mümkün müdür ki acaba..?

Ben de almak istiyorum fakat kameranın elektrik ihtiyacı dolayısıyla sürekli biryerlerde kablo bağlı olmasını istemiyorum...
kimileri kendinden kararan dikiz aynasından alıyor mesela elektriği, bizde o da yok, tavan lambaları vs gibi biryerden elektrik çekmek mümkün müdür ki acaba..?

Mümkün olur, iyi bir oto elektrikçi halleder o işi. Tavsiye ederim, ben memnun kaldım..

İşi bilen oto elektrikçisi rahatça yapar. Benim aracımda önde ve arkada olmak üzere iki kamera var. Eski aracımı satana kadar onda kullanıyordum.Aracı değiştirince söküp yeni araca bağlattım . Enerjisini aküden alıyor. Harekete duyarlı kayıda ayarladım kamera önünde hareket olduğunda kayıda giriyor.İki kamerada da 32 GB hafıza kartı mevcut harekete duyarlı olarak 2 günlük kayıt tutuyor. Harcadıkları enerjide çok olmadığından sıkıntı olmuyor.

Aynen hocam, hareket sensörü baya iyi oluyor, bende onu aktif yapıp kullanıyorum. 32 lik kartla nekadar gittiğini merak ediyordum 2 gün baya iyi zaman. Ben 10 dakikalık döngüler halinde 1080p ayarladım gerçi oda değiştirir ne kadar süre kayıt yapacağını. Bence her araçta olmalı, faydalı bişey..

Geri