• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Araç içi koku tavsiyesi

Onur Turan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba forumdaşlar. Son zamanlarda şarjlı buhar nebülatörleri ile yayılan araç içi kokulardan temin etme isteği oluştu. Acaba kullandığınız ve tavsiye edebileceğiniz marka/model var mıdır?

USB ile çalışan renkli cihazlar çok hoş duruyor tavsiye edebilirim.

resim_2026-09-14_091550061.webp

• Beğen
Tepkiler: Onur Turan
USB ile çalışan renkli cihazlar çok hoş duruyor tavsiye edebilirim.

Ekli dosyayı görüntüle 65492
Cevabınız için teşekkür ederim. Bunlardan almayı düşünüyorum. Ama kullanıcı geri dönüşlerinde olumsuz sonucu olan birçok model ile karşılaştım. O nedenle kullanan ve memnun olanların tecrübelerini almak istedim.

Hepsi çin malı, bu tiptekilerin hangisini alırsanız alın üreticisi büyük ihtimalle aynıdır. Şans işi biraz.

Hepsi çin malı, bu tiptekilerin hangisini alırsanız alın üreticisi büyük ihtimalle aynıdır. Şans işi biraz.
Haklısınız. Aynı ürüne farklı marka etiketi basıp gönderdiklerini de okuyunca ben de sizin gibi düşündüm. Farklı bir fikir çıkmazsa alıp şansımı deneyeceğim. :)

Haklısınız. Aynı ürüne farklı marka etiketi basıp gönderdiklerini de okuyunca ben de sizin gibi düşündüm. Farklı bir fikir çıkmazsa alıp şansımı deneyeceğim. :)

Zamanında 3 harfli bir marketten 2 adet almıştım, ikisi de halen çalışıyorlar. Ancak yoğun hiç kullanmadık evde ara sıra aklımıza geldikçe kullanıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Onur Turan
Bir adet arabama bir adet de iş yerindeki ofisime alacağım. Olmazsa en ucuzunu bulup alayım. Şansıma ne çıkarsa.

Geri