Araç içi sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan denzbay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

denzbay

Deniz BAYIR - GAZİANTEP,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İyi Forumlar arkadaşlar benim sorunum araba bir çukura girince sanki arabanın içinde her yerden ses geliyo örneğin torpido dan tut bağaja kadar acaba Sorun amortisörlerden midir çok sert araba ... :sinirli ne yapabilirim ?

Lastik havalarınızı bir kontrol ettirin.
bu sesler zamanlar her arabadan gelebilir.

lastik havalarından kaynaklanıyor. aynı durum bir hafta önce bende de oldu.

MeganeII'nin gögüsünden gelir böyle şeyler normaldir.Özellikle havalar soğuyunca plastik aksamlar büzüşür ve torpido bütünlüğünü kaybeder.Bu da çukurlarda birbrilerine çarpması sallanması nedenyle ses yapar. Lastik havalarını fazla şişirme iyice güm güm eder :D

Klasik Renault sorunu,araçları sıfır dahi alsanız bir süre sonra tıkırtılar gelmeye başlıyor,plastik kalitesi ve sert süspansiyon sistemi buna neden oluyor gibi...

Yok mu bu işi yapan birisi? Şöyle ses gelecek her yeri elden geçirse falan, bu işe çözüm sunan bildiğiniz bir yer var mı? (Ankara)

Klasik Renault sorunu,araçları sıfır dahi alsanız bir süre sonra tıkırtılar gelmeye başlıyor,plastik kalitesi ve sert süspansiyon sistemi buna neden oluyor gibi...
rot balans girdim bugün ön amortisör Gitmiş değiştirmek lazım dedi ondanda kaynaklanıyor olabilr mi

evet ondanda kaynaklanır ama ben her sene elden geçirirm fakat yine ses gelir .
woofer taktım sesi açınca hiçbir ses yok :eyv :D

Yok mu bu işi yapan birisi? Şöyle ses gelecek her yeri elden geçirse falan, bu işe çözüm sunan bildiğiniz bir yer var mı? (Ankara)

bnde dusunuorum yalıtıma gırmeyı yokmu fıkrı olan

Ön amortisörleri çift olarak değiştirirsen daha iyi olur :eyv

Geri