Araç kıyaslaması; Kangoo 1.5 dci, Logan Mcv 1.5 dci, Doblo 1.3 Mjet, Focus sw 1.6....

Cem Catalbas

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar araç değiştirme arifesindeyiz;

İstediğimiz tüm araçlar hususi kategorisinde olmalı kızılaya girebilmek ve az mtv için,

Düşündüğümüz araçlar;

Kangoo 1.5 dci- asıl istediğimiz araç ancak temizini bulmamız zor gibi,

Logan mcv 1.5 dci- aradığımız fiyatlara bulur muyuz bilemiyorum,

Doblo 1.3 mjet- pek bir bilgim yok ama kangoodan sonraki tercihim,

Ford focus sw 1.6- Aralarında sınıf bakımından da farklı bir araç konforlu olduğunu çok duydum 2. eli yavaş diyorlar

Üst limitimiz 22bin tl,

bu şartlarda güzel temiz araç bulabilir miyiz? bu araçları seçmemizin sebebi geniş olmaları. Modeller sizin önerilerinize göre şekillenebilir.

Şimdi Focus Stw'yi Bu Sınıfa Koyarsak Haksızlık Olur, Ama İlla Koyalım Diyorsanız Benim Sıralamam;

1 -) Focus Stw

2 -) Kangoo 1.5 dCi

3 -) Logan MCV 1.5 dCi

4 -) Doblo 1.3 Multijet

Aralarında Tek Handikap Doblo 1.3 Mulitjet'te Var 1.3 Değilde 1.6 Seçilir İse Focus'tan Sonra İlk Sırayı 1.6 Doblo'ya Veririm :eyv

Son düzenleme:
Şimdi Focus Stw'yi Bu Sınıfa Koyarsak Haksızlık Olur, Ama İlla Koyalım Diyorsanız Benim Sıralamam;

1 -) Focus Stw

2 -) Kangoo 1.5 dCi

3 -) Logan MCV 1.5 dCi

4 -) Doblo 1.3 Multijet

Aralarında Tek Handikap Doblo 1.3 Mulitjet'te Var 1.3 Değilde 1.6 Seçilir İse Focus'tan Sonra İlk Sırayı 1.6 Doblo'ya Veririm :eyv

focus sonradan listeye girdi şuan aklımda 1. liğe oynuyor. Arabaya ayırdığımız bütçe bizim için çok yüksek ve pişman olmak istemiyoruz alınca 10 yıl götürsün diyoruz inş

Son düzenleme:
focus sonradan listeye girdi şuan aklımda 1. liğe oynuyor. Arabaya ayırdığımız bütçe bizim için çok yüksek ve pişman olmak istemiyoruz alınca 10 yıl götürsün diyoruz inş

İdeal Kilometreli Bir Focus ( 100 - 150 Bin Arası ) Sıkıntısız Çok Rahat 10 Yıl Götürür. Ama Şimdi Bir dCi Motor Alsanız Alacağınız Ara Tahmini 100 Bin ve üZERİ oLACAK 200 - 250 Bin Gibi Kilometrelerde Motor İstemeye Başlayacaktır, Uzun Süreli Kullanımlar İçin Her Zaman Benzinli Araçlar Daha İyidir :eyv

Focusu tam anlamıyla araştırmaya başlayayım, en iyisi mahallemizde iki tane focus sw var sahiplerini görürsem, fikir alayım.

dobloyu ele derim diğerleri hakkında da denildiği gibi focus sw hakkında bilgim yok ama eğer ki kullanımı vs. iyiyse tercihiniz o olsun yok dersen kesinlikle kangoo derim :eyv

dobloyu elemenin nedeni savrulma riski çok fazla hiç güven vermiyor işyerinde 09 model var ara ara binip gidiyoruz tangır tungur rampalarda vites düşürmek zorunda kalıyorsun

Geri