Araç sahipleri neden yetkili servise gitmez :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SEAGAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SEAGAL

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhabalar , 3. yılı dolduran stepway'ımın aküsü ;
bugun sabah gelip parkettiğim yerde yarım saat sonra döndüğümde akünün bittiğini gösteren seri tıkırtı sesi ile ömrünü tamamladı :) oysa her hafta kontrol yerine bakardım yeşil duruyordu.

buradan çıkarılacak ders: 3 yılını doldurduğunda bitmesini beklemeden aküyü değiştirmek ,

2 yetkili servisi aradım fiyat almak için 330 ve 340 tl fiyat verildi :)

yol üzerindeki petlas bayine uğradım , bu petlasın ürettiği turbo akü takıldı 120 TL

Hayırlı olsun yeni akünüz. Evet baya fiyat farkı var.

Yeni akünüz hayırlı olsun.Ben yetkili servisi sadece sorunu öğrenmek için kullanırım çözümünü başka yerde hallederim [emoji4]

merhabalar , 3. yılı dolduran stepway'ımın aküsü ;
bugun sabah gelip parkettiğim yerde yarım saat sonra döndüğümde akünün bittiğini gösteren seri tıkırtı sesi ile ömrünü tamamladı :) oysa her hafta kontrol yerine bakardım yeşil duruyordu.

buradan çıkarılacak ders: 3 yılını doldurduğunda bitmesini beklemeden aküyü değiştirmek ,

2 yetkili servisi aradım fiyat almak için 330 ve 340 tl fiyat verildi :)

yol üzerindeki petlas bayine uğradım , bu petlasın ürettiği turbo akü takıldı 120 TL

Serviste Motrio aküler var. Uygun fiyatlı. Servis garantili. Fiyatlarıda hemen hemen aynı. Birdaha biterse bunlardan taktırın.

Yeni Akünüz Hayırlı,Uğurlu Olsun.:)

Yeni akunuz hayirli ugurlu olsun benimde bittiginde parcacidan 160 tl ye mutlu aku aldim kendim taktim sonra bos akuyu goturdum 30 tl depozito ucreti aldim :)

Yeni akünüz hayırlı olsun.Ben yetkili servisi sadece sorunu öğrenmek için kullanırım çözümünü başka yerde hallederim [emoji4]
Kia servislerinin bazıları artık arıza tesbit ucreti almaya başladı yakinda bu olay her firma ve servislerde uygulanir diye düşünüyorum

Servisin taktığı Renault markalı akü esasında Yiğit akü, piyasada 150 liradan satılıyor...

Abi parcacidan alin baglatin o sekilde daha ucuza geliyor.

Geri