- Konuyu Başlatan
Merhaba.Telefonunuzda hız kamerası vb. programlar mevcut mu?Mesela hız kamerası programında aracınızı park ettiğiniz yeri harita üzerine işaretleyip bildirimde bulunuyor.
BEFE arkadaş,"hız kamerası" dediğimiz programlar nelerdir? Benim kullandığım bütün programlar navigasyon programları. Bunlarımı kastediyorsunuz acaba? Birkaç program ismi verirseniz onları da deneyeyim.Belki ihtiyacımı giderir.
Bu arada biraz daha detaya inmek gerekirse benim, bu başlığı açma nedenim şudur:
>>>Şirket araçlarımda OTOBİL (yani otomatik yakıt alma sistemleri var.) Bu otobil sayesinden araç nerede veya nere park edilmiş olduğunu harita üzerinden görebiliyorum. Fakat bunun için durmadan para ödüyor idim. Şimdi TALISMAN alınca bu özellik (otomatik olarak kendiliğinden) çıkıverdi. Benim para ile elde etmeye çalıştığım bu özellik meğer varmış bizim araçlarda. Gerçi TANSEL arkadaşın açıkladığı gibi tam verimli çalışmıyor bu özellik ama , belki bir application ile çalıştırırım düşüncesinde idim. Bu yüzden konuyu açıp, bilgi alışverişi yapmak istedim.
>>>BEFE arkadaşın bahsettiği "Mesela hız kamerası programında aracınızı park ettiğiniz yeri harita üzerine işaretleyip", konusu benim isteğime cevap vermeyecek. Çünkü aracı şoför nereye park etmişi, ben şoförden bağımsız görmek istiyorum. Bu yüzden araç ile telefonumu uzaktan bir şekilde bağlamak istiyorum.