Araca yorum alabilirmiyim alıcısıyız..

Araç Gercekten Diri Duruyor , BenBurdayimDiyor Fakat Kaput Alti Ne Durumda Bilinmez Ben Begendim Araçi.. 9.000 - 9.500 e Zorlayin Alin Derim.. :eyv :eyv

bende öyle düşünüyorum ama sizlerinde görüşünü almak iyi :)

Trakya'dan pek kötü araç çıkmaz, yine de bakmadan karar vermek zor...

europaların 1,6 sını almanı tavsıye ederım 1,4ler biraz performans acısından sıkıntılı ha broadway ha europa 1,4 yanı yınede karar seinin

bence 9.000 bınden fazla verme

Fiyat olarak ederini istemişler brodway orta kasa fiyatina aliniyor sonucta motor durumu nasil o da önemli km fazla biraz. Motor iyi olsa bile Heran arza verebilir.
Boya yok demiş sahibi fakat araç boyali gibi duruyor
Araç alınabilir 11liraya cikabilirseniz 98 1.6e alabilirsiniz yada bunun fiyatina temiz 1.8i rti bulabilirseniz alinabilir ABS klima elektrikli ayna olması rti yi sempatikleştiriyor :)

Bende düne karda 19 almayı planlıyordum. Bir arkadaşımın HB'si var. Alt beşikten ses geliyormuş, sorduk servisimize. Bunların alt beşik, direksiyon hepsi birbirine bağlı sökmemiz gerekir, dedi. İşçilik 400 TL malzeme orjinal bulamazsın, yan sanayide sipariş vermemiz gerekir deyince bir anda soğudum ve favorim deki tüm R 19'ları sildim.

arkadaşm karbüratörlüyse alma bende 1.4 enjeksiyonlusu var gayet memnunum ama karbüratörlüye bulaşma

bende araçta boya olduğunu düşünüyorum. Dikkat ederseniz ayna gibi parlıyor 17 yaşında bu araç bendede 96 fransız europa var full orjinal :) tavan ve kaputta güneş yanığı var. ve aracın bagaj içindeki lpg tüpü bile çürümeye başlamış sizce araba da boya olmasa bu kadar temiz durur mu :)

Geri