Aracı olan herkes 20 TL ödeyecek!

*UfukASLAN

Ufuk ASLAN, T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Araçların çalınmasını önlemek amacıyla yapılanAraştırma sonucunda bakanlığa sunulan rapor onaylandı. 17 milyon araca çip takılacak…
Taslağa göre, araçların ön camına barkod, plakasına da çip takılacak.
Emniyet tarafından sağlanancak uygumalayla, araç hırsızlıklarının da önüne geçilecek. Projenin hayata geçmesiyle araçlar, karayollarında an be an takip edilecek.
haber7'nin haberine göre, araç sahiplerinden bazıları uygulamaya olumlu bakarken, bazıları ise ‘An be an takip edilmek hoş bir durum' değil diyerek soğuk baktı.Düzenlemenin zorunlu olup olmayacağı ise henüz netleşmedi.
Yeni plakalar da vatandaşlara yaklaşık 20 TL'ye mal olacak.

Aracı olan herkes 20 TL ödeyecek! haberi - Haber - Haberler - Son Dakika | Yazete.com

devletimiz sağolsun sinekten yağ çıkarmaya çalışıyor. yakında bizim bi taraflarımıza da cip takmaya başlarlar.

Arac Takip Var Zaten Neden Cip Parasi Odeyecem Ki

nekadar saçma bir olay herkez heryerde takip edilmek istermi ?
birde afedersiniz ama arabayı çalan kişi o chipi söküp imha etmiycek kadar salakmı ?

Radar olmayan yerde hız yaparsanız bu chip sayesinde kaç km hızla gittiğiniz sistemde görünecek ve anında ceza kesilecek...

çalacak adam tamponu söker gene çalar ..

Valla calinmaya karsi degil bu ceza kesmek icin yapiyorlar ben koy yollarnda basiyorum hc iyi olmayacak

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

bu giderler yüzünden arabadan soğudum ya ...

ama söküln bir parçaya takılacak :)
Mesela Rolling yapılacağı zaman chipli plakayı sök , app tak , hızını yap :)
Benim işime geliyor , ortalaama yakıt davasına alıştım :D

Saten R-11 GTS alacam , onun gaz ayarını da kısık yaptırırım qw

Geri