Aracima çarpıp kaçtılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan admiral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abicim adres bilgilerine ulaşman lazım gidip evinden alacaksın bi güzel ıslatıp ıslatıp döveceksin sonrada cebinden yaptıracak..

Abicim adres bilgilerine ulaşman lazım gidip evinden alacaksın bi güzel ıslatıp ıslatıp döveceksin sonrada cebinden yaptıracak..

Kardeşim güzel fikir ama ışte bana uymayan işler. Bu tür bişey yapamam isim ve konumum gereği.

Bugün akşama kadar acmazsa telefonu savcılığa suç duyurusunda bulunmayı düşünüyorum.

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geçmiş olsun, Allah telafisi olmayacak sıkıntılar göstermesin. Çok üzüldüm,

polise tencere-tava çalanı bile şikayet edebiliyorken günümüzde,senin arabana vurup kaçmışlar şahitlerde var,polise gidip böyle böyle durumu anlatıp adamın evine polisle gidip işi çözebilirsin gibi geliyor..

Araç sahibinin yedi ceddinin bilgisine ulaştım. Bu akşam güzel güzel konuşmaya gideceğiz kuzenle birlikte. Bu arada adam 50 yaşında.

Kazayı yapan 19-20 yaşında. Oglu falan herhalde .

çok geçmiş olsun:(

benim böyle bir olayım olmuştu dediğim gibi motorsiklet çarpıp gitmişti. savcılık müdahil oldu direkt.

Arkadaşlar adamı buldum, evrakları aldım. Hasar onun sigortasindan karşılanacak.

Araba renault yetkili servisine teslim edildi.
Bayrama kadar bitecek insallah

Mahkeme vs olmadan bitti bu iş çok şükür.

Allah kimsenin başına vermesin.

Arkadaşlar adamı buldum, evrakları aldım. Hasar onun sigortasindan karşılanacak.

Araba renault yetkili servisine teslim edildi.
Bayrama kadar bitecek insallah

Mahkeme vs olmadan bitti bu iş çok şükür.

Allah kimsenin başına vermesin.

neden kaçmış sordunuz mu acaba ?

Geri