aracima lastik basinc sensörü takabilir miyim?

umutcanbulut

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba. 2014 model joy aracim var. Uzerinde celik jantlar var. Jantlari ben taktirdim. Yalniz aracin uzerinde normal jantlar varken de lastik basinc sensoru yoktu, inince uyari vs vermiyordu. Simdi 4 tane basinc sensoru alıp taksam araca uyar mi? Nasil bir sey almam gerekiyor? Tesekkurler.

merhabalar aracınızın orjinal jantlarının içinde basınc sensörü olması lazımdı bende ikon paket jant taktırdım demir jantların içindeki sensörleri çelik janta taktırdım . Ama elinizde yoksa alıp taktırabilirsiniz sıfırı pahalıdır bu arada

Sensörü alıp taktığımızı varsayalım.Yol bilgisayarı,sensörü direkt algılayacak mı? Hiç sanmıyorum açıkçası.Tanımlama gibi bir işlem yapılması gerekebilir.Nihayetinde bluetooth vasıtasıyla veri alımı gerçekleşecektir.

Benim basimdan sensor degisimi vakasi gecti.Orjinal sensorunu 150 tl ye aldim 50 tl de sensor tanitma parasi aldi servis tanidik oldugum icin indirim yapildi.
Joy pakette sensor standart ise bu sekilde takabilirsiniz.

Asil sorunum şu hocam, araci ikinci el aldim. Acaba diyorum sensör vardi da aracin ilk sahibi mi bir daha takdirmadi kirildigi vs icin? Bunu anlamanin bir yöntemi yok mudur?

Asil sorunum şu hocam, araci ikinci el aldim. Acaba diyorum sensör vardi da aracin ilk sahibi mi bir daha takdirmadi kirildigi vs icin? Bunu anlamanin bir yöntemi yok mudur?

Siboptan anlaşılabiliyor mu bilmiyorum ama lastiği sökmeden anlamak zor.

Joy aracım var. Sensör sibop ile entegre jantın içine yapışık gibi bir durumda. Lastik basıncı yetersiz olduğun da araç bunu anlıyor. İstasyona gidip indirin havasını bakalım anlayacak mı. Birde lastik ile. İlgili bir işlem yaptıracaksaniz ustaya içinde sensör olduğunu söylemekte fayda var. Yukarıda arkadaşların yazdığı gibi pahalı bir parça.

Geri