Aracıma Ufak Çaplı Malzemeler Aldım Fikrinizi İstiyorum ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ujnat81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ujnat81

Tanju DEMİR - 81, 1998 Europa 1.6e RNE Alize,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese merhablar ...

Garanti bankası bonus kart aidatında direttim ve sonunda 50 tl bonus verdiler bununla birlikte araca ufak tefek şeyler aldım paylaşmak istedim sizlerle.
Birde park ampülü aldım acaba bu aldığımdan dolayı polisle ya da muayenede sıkıntı çıkarmı sizlere sormak istedim.
İlk resimde onu paylaşacağım .
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Yapılan her yenilik, arabaya değer kadar. Güzel günlerde kazasız, belasız sürüşler dilerim.:eyv

Hayırlı olsun, uygulamalar yapıldıktan sonra resimlerini görmek isteriz.

Teşekkür ederim Aykut ve Hakkı abilerim inş. Resimlerini koyacağım ama şu kar müsade edipte yapabilirsem :eyv
Birde mesajımda bir sorum olmuştu bilginiz varmıydı ampülle ilgili ?

​güle güle kullan uygulamadan sonrasınıda görmek isteriz,ampullerin sıkıntı yaratacağını sanmam...............

​güle güle kullan uygulamadan sonrasınıda görmek isteriz,ampullerin sıkıntı yaratacağını sanmam...............

Teşekkürler Kerem abi inş. çıkarmaz sıkıntı yaşamak istemem bir ampül yüzüne, bakalım merakda ediyorum nasıl duracak diye gelsinde bakacağım artık.
Dediğim gibi kardan kafamı kaldırıp yapabilirsem paylaşacağım inş. birkaç şeyler daha yaptım resimlerini bile çekemedim daha
ıslık

Birde bu şekilde çıta çekmeyi düşünüyorum araç rengimde aynı böyle bildiğiniz üzere ama krom, kırmızı ve koyu kırmızı olarak renkler var sizce hangisini yapsam daha güzel ve hoş durur acaba ?
İşte başka araçta gördüğüm resimler ..
attachment.php

attachment.php

hayırlı olsun kardeşim sende bakıyorsun benim gibi güzel oluyor tamamlayıncada resimlerini bekliyoruz linklerini de atarsan bende bakyım pedaldır vs dir
dediklerinden ben cree led ler aldım bütün ampülleri yarısı geldi yarısı yolda güzel oluyor ama farlara olmaz dediler ledleri ama deneyip bakacağım yanyana gelseydik beraber yapsaydık arabalara çifter çifter şöyle hayırlı olsun tekrar

hayırlı olsun parçalarınız. Muayenede hafif kusur yazar sadece sıkıntı olmaz. Şerit olayına gelince krom çok kötü durur. En iyisi kırmızı ve tonları.:eyv

hayırlı olsun kardeşim sende bakıyorsun benim gibi güzel oluyor tamamlayıncada resimlerini bekliyoruz linklerini de atarsan bende bakyım pedaldır vs dir
dediklerinden ben cree led ler aldım bütün ampülleri yarısı geldi yarısı yolda güzel oluyor ama farlara olmaz dediler ledleri ama deneyip bakacağım yanyana gelseydik beraber yapsaydık arabalara çifter çifter şöyle hayırlı olsun tekrar

Elimden geldiğince bakmaya çlaışıyorum. Ben hepsini kontrol edeyim geldiklerinde öyle atayım linklerini ne olur olmaz uyum sağlamazsa boş yere almış olma ama bana unutturma usta aklımdan çıkabilir ;)
Ben şahsen led kullanma taraftarı değilim farlara en güzeli orijinali ya da onun biraz parlağı led değil ama ...
Arada mesafeler ve zaman sıkınıtısı olmasa yapardık birşeyler ;)

Geri