Merhaba arkadaşlar. Foruma yeni üye oldum ve daha önce hiç forum kullanmamıştım. Yani yanlış bir yere yazdıysam mazur görün lütfen. Aracım 2001 megane coupe. Yıllardır her araba almaya karar verdiğimde hep bu araca bakmışımdır ama bir türlü kısmet olmamış, hep farklı markalar almıştım. En sonunda model eskimiş olsada kavuştum (yaşına rağmen bence hala çok güzel bir araba). Araçta sunroof tırnak problemi, kelebek camların açılmamasının dışında bazı sorunlar var. Birincisi devrin rölantide haraketli olması. Forumda paylaştığınız kıymetli bilgilerden anladığım kadarıyla bu problem meganelar için olası bir durum. Araç ısınana kadar canının istediği gibi gaz veriyor. Debriyaja bastığımda gaz tepkisi değişiyor. Isındıktan sonra da rölanti oldukça düşük devirlerde dalgalanmaya başlıyor. İkinci problem hararet ile ilgili. Hararet yoğun trafikte dur - kalklarla 90[SUP]o[/SUP] nin bir tık üstüne çıkarken, seyir halinde 45[SUP]o[/SUP] gibi bir değere düşmekte. Üçüncü problemim ise seyir halinde gazı bıraktığımda (vites değiştirirken vs.) araba kendi kendine aragaz veriyor gibi
Gazı bıraktığımda aracın kompresyona binmesi gibi bir durum yok. Aracı alırken kontrolü yapan eksper volant sensörü arıza veriyor demişti. Acaba tüm bu sorunların sebebi bay volant
olabilir mi?
NOT: İstanbul'da bu araçtan anlayan usta tavsiyeniz var mı?

NOT: İstanbul'da bu araçtan anlayan usta tavsiyeniz var mı?