- Konuyu Başlatan
1.Vitteste Performans Bekleme Kardeşim 2 -3 -4-5 Yüklen Gaza
Tesekkurler Serhan , Wallah yorumlarınız rahatlattı beni durduk yere 300 400 lira vermeyelim

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.Vitteste Performans Bekleme Kardeşim 2 -3 -4-5 Yüklen Gaza
Tesekkurler Serhan , Wallah yorumlarınız rahatlattı beni durduk yere 300 400 lira vermeyelim![]()
![]()
Tesekkurler Serhan , Wallah yorumlarınız rahatlattı beni durduk yere 300 400 lira vermeyelim![]()
![]()
Yorumlarinizi için cok tesekkur ederim arkadaslar sonuç olarsk hepiniz bu durumun normal oldugunu soyluyosunuz fakat ; okudugum kadarıyla baskı balata 100.000'de bir değişmesi gerekiyomuş . Benm arac 97.000 de benzinli lpg yok aracta degiştirsem iyi olurmu sizce ?
Önemli Değil 1. Vitesi Sadece Kalkışta Kullanıyorum Bazen 2.Viteste Kalktım Görülebilir Düzlüklerde Ve Rampa Aşağı![]()
2. viteste yapıştırdımmı 110 direk serhan iyi bilirBende Rampa Aşağilarda Genelde 2. de Kalkarim..![]()
Neyse Sonuç Olarak Bu Durum Normal Diyor Kullanici Arkadaşlar.. Yorumlariniz İçin Hepinize Tesekkürler Arkadaşlar..![]()