Aracin uretimden kalkmasi durumu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan icon_58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

icon_58

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar selamlar. Bir sorum olacakti. Bizim bugun aldigimiz bir arac diyelim seneye uretimden kalkarsa renault bizim ve aracinin arkasinda duruyor mu. Ornegin logan veya dokker aldik ve seneye uretimden kalkti arac. Yedek parca ihtiyacinda vs. Musteri magdur ediliyormu veya edilir mi. Bunun son kullaniciya etkisi ne olur ?

Son düzenleme:
10 sene parça ve servis sağlamaya devam etmek zorunda diye biliyorum

Ben 2010 da Laguna 3 aldım ben aldıktan sonra da kalktı araç 5 senedir sıkıntısını yaşamıyorum :)

Ben 2010 da Laguna 3 aldım ben aldıktan sonra da kalktı araç 5 senedir sıkıntısını yaşamıyorum :)

Masallah hocam. Peki servis bakimlarinda veya hariçten parca lazim olsa felan servisin tutumu nasil oluyor.

ben 23 yaşında Flash kullanıyorum ve hala zebil gibi parçasını buluyorum 1-2 kıytırık ıvır zıvır dışında:))başka söze gerek varmı:eyv

ben 23 yaşında Flash kullanıyorum ve hala zebil gibi parçasını buluyorum 1-2 kıytırık ıvır zıvır dışında:))başka söze gerek varmı:eyv

Sende haklisin abi :)

Üretimden kalktığı andan itibaren 10 sene yedek parça tedarik etme zorunluluğu var...

Brodwaylerin, Torosların parçaları bile hala peynir ekmek gibi satılıyor. Kaldıki bunlar 20 25 yaşında araçlar

Sikinti Olmaz Parcada.. Chevrolette Tr den Çekildi Fakat 2025 e Kadar Servis ve Parça Aği Var :eyv :eyv

Geri