Aracın Yakıt Akışını bir türlü çözemedim Bi bilgi verirmisiniz :/

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Peter35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu rakam renualt megane 2 rs lerde hatta 3.0 clio rs lerde bile yok servise gidip gerekli kontrolleri acil yapmanda fayda var :eyv

Cidden yakıt yetişmez buna;
Aracın hızında vs. bi değişiklik farkı var mı ?
Servis şart.

Günaydınlar herkese. Aracın kalkısında falan var biraz değişiklik hızı falan biraz atik hani, ama başka araclarda bile mümkün değil diyorlar,bugün inşallah servise goturcekler bakalım ne çıkacak

Günaydınlar herkese. Aracın kalkısında falan var biraz değişiklik hızı falan biraz atik hani, ama başka araclarda bile mümkün değil diyorlar,bugün inşallah servise goturcekler bakalım ne çıkacak

İnşallah telefisi olan bir sıkıntı çıkar. Bu arada 22 Şubat 2015 tarihinde gerçekleştireceğimiz RFC İzmir Çiçekliköy kahvaltı organizasyonuna seni de bekliyoruz.:eyv

İnşallah telefisi olan bir sıkıntı çıkar. Bu arada 22 Şubat 2015 tarihinde gerçekleştireceğimiz RFC İzmir Çiçekliköy kahvaltı organizasyonuna seni de bekliyoruz.:eyv

Tabiki de seve seve gelirim :) hep tanışmış oluruz hem bilgi sahibi olurum bazı konularda danışıp :)

Servis e goturdum ve lpg olduğu için beyin algılayamıyormuş hiç bir sıkıntısı olmuyormuş... Başınızı ağrıttım kusura bakmayın :)

Geri