• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Aracına led far taktıran var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zozlekli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zozlekli

Kayıtlı Üye
34-İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

2020 model joy paket aracıma led far taktırmak istiyorum.

Daha önce taktırıp memnun olan var mıdır? Hangi markaları tavsiye edersiniz?
Muayene de sorun oluyor mu?

Arkadaşlar merhaba,

2020 model joy paket aracıma led far taktırmak istiyorum.

Daha önce taktırıp memnun olan var mıdır? Hangi markaları tavsiye edersiniz?
Muayene de sorun oluyor mu?
Merhaba ben taktım farımda mercek var megane4 dede mercek var o yüzden karşıdaki kişinin gözünü almazsın uzun ve kısalara taktığım far photon mono h7
memnunum ama ışığı biraz dağıtıyor ondan dolayı bana kalırsa bütçen var ise kısalara photon milestone black katana edition al uzunlara photon ultimate
eğer bütçen az ise kısalara photon ultimate uzunlara photon mono al eğer dahada kısıtlıysa ikisinide photon mono al ışık şiddeti gerçekten güçlü mononun
ama dediğim gibi biraz dağıtıyor
muayende sorun oluyor galiba net bişey değil muayene eden adamada bağlı biraz
eğer bu dediğim markayı sevmezsen femex diye bir markada var onada bakabilirsiniz ama nasıl bilmiyorum
NOT led far takmadan önce far ayarın bozuksa üstündeki holojen farlarla far ayarı yaptır

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2025-10-18 saat 21.19.36_0c66432a.webp
    WhatsApp Görsel 2025-10-18 saat 21.19.36_0c66432a.webp
    80.6 KB · Görüntüleme: 65
  • WhatsApp Görsel 2025-10-18 saat 21.19.36_0eaa2177.webp
    WhatsApp Görsel 2025-10-18 saat 21.19.36_0eaa2177.webp
    43.1 KB · Görüntüleme: 59
Teşekkür ederim cevap için.

Muayene durumu nasıl hocam sorun çıkıyor mu?

düzenledim hocam bakabilirisn

Tüvtürke bu soruyu sordum gelen yanıt

Sayın Müşterimiz,

Öncelikle tarafımızla iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Aracın üretim aşamasında tip onayı alınarak orijinal olarak takılan kısa far LED’leri için herhangi bir şekilde Ağır Kusur verilmez. Far ayarı yapıldığında ayarlar bozuk ise Hafif Kusur olarak değerlendirilir.
Orijinal olmayan sonradan takılan LED farlarla ilgili Ağır Kusur uygulaması sadece Kısa Farlar için geçerlidir.

Sonradan takılan her LED ampul için Ağır Kusur verilmez. Bir araçta sonradan takılan LED far olabilir. Muayenede far ayarı esnasında ölçüm cihazı üzerinden ilgili farın ışık şiddeti, ışık yoğunluğu, yükseklik ayarı ve sapma açıları kontrol edilerek Ağır Kusur verilip verilmeyeceğine karar verilmektedir

Bilginize sunar, güvenli yolculuklar dileriz.

Saygılarımızla,
TÜVTÜRK
info@tuvturk.com.tr
✆ Çağrı Merkezi : 0850 222 88 88

Aracımın sağ farının ayağı kirikti ve bende yan sanayi Ayfar marka sağ far aldım ve ondan sonra fark ettim ki orijinal farlarin odağına girmesek bile yinede parlıyor yani göz aliyor ama Ayfar marka farın daha keskin bir merceği var ve içindeki mercek perdesi aynı olmayınca sol farda aldım ve şimdi nerdeyse bi-led projektör gibi neredeyse hiç aydınlatma kaçırmıyor ve sadece odağına girince parlıyor ve Suna eminim kesin muayeneden geçecek 2. Ayın 10 unda muayene var geçer veya geçmezse bilgi veririm fotoğrafları koydum eski mesajımla kiyaslayin
Parlıyor gibi duruyor ama gözümüzü hiçbir şekilde kismiyoruz bile

Ekli dosyalar

• IMG_20251128_181746.webp
    IMG_20251128_181746.webp
    103.2 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20251128_181500.webp
    IMG_20251128_181500.webp
    27 KB · Görüntüleme: 31
Geri