herkes bu başlık altında en sinir olduğu durumları yazsın. bakalım nelerden şikayetçiyiz, neleri sevmiyoruz..
ilk olarak ben başlayayım
1- gereksiz müzik değiştiren, teyple oynayan insan
2- kapı eşiklerine ayaklarını basan insan
3- ayaklarını paspastan taşırıp / paspası kaydırıp taban halısına basan insan
4- cam düğmeleri ve sunroof ile oynayıp beni dellendiren insan
5- kol dayamayı kendi için sanan garip insan
6- bacaklarını vitesin dibine sokan garip insan
7- camlara parmaklarını sürüp leke bırakan insan
8- kapıyı açmadan bi yere vurur mu sürter mi diye bakmayan güzel ve garip insan
9- hangar kapısı kapatır misali kapıları ve bagaj kapağını kapatan insan
10- arka koltuğa oturacak arkadaşın arabaya bindikten sonra ön koltuklardan güç alarak kendini havalandırıp bir hışımla yan koltuğa geçme çabası ve bu esnada batan yerlerin beni dellendirmesi
11- yere koyduğu poşetlerini, çantalarını hiç umru olmadan pis pis koltukların üzerine koyan insan
12- sigara kullanmıyorum, evimde ve arabamda da asla içirtmem. buna karşın sigara içmek isteyen arkadaşların buna izin vermeyince, "off ne kıymetli araban varmış demeleri", bir de sigara içmek için dışarı çıkanların son nefesi çekip, izmariti atıp, aracıma binip son nefeslerini aracın içine vermeleri ve aracın içinin yine sigara kokması
ilk olarak ben başlayayım

1- gereksiz müzik değiştiren, teyple oynayan insan
2- kapı eşiklerine ayaklarını basan insan
3- ayaklarını paspastan taşırıp / paspası kaydırıp taban halısına basan insan
4- cam düğmeleri ve sunroof ile oynayıp beni dellendiren insan
5- kol dayamayı kendi için sanan garip insan
6- bacaklarını vitesin dibine sokan garip insan
7- camlara parmaklarını sürüp leke bırakan insan
8- kapıyı açmadan bi yere vurur mu sürter mi diye bakmayan güzel ve garip insan
9- hangar kapısı kapatır misali kapıları ve bagaj kapağını kapatan insan
10- arka koltuğa oturacak arkadaşın arabaya bindikten sonra ön koltuklardan güç alarak kendini havalandırıp bir hışımla yan koltuğa geçme çabası ve bu esnada batan yerlerin beni dellendirmesi

11- yere koyduğu poşetlerini, çantalarını hiç umru olmadan pis pis koltukların üzerine koyan insan
12- sigara kullanmıyorum, evimde ve arabamda da asla içirtmem. buna karşın sigara içmek isteyen arkadaşların buna izin vermeyince, "off ne kıymetli araban varmış demeleri", bir de sigara içmek için dışarı çıkanların son nefesi çekip, izmariti atıp, aracıma binip son nefeslerini aracın içine vermeleri ve aracın içinin yine sigara kokması